Не мие жал за това, че ми се провалят плановете, ама това дето го е харесала не става. Ще трябва да дам сигурно още 400-500 лева да я оправят. Ако се размина само с толкова.
Жената иска си купи Рено Клио - жив ужас!
- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
Дати кажа и на мен не ми се вярва,ама е истина.
Не мие жал за това, че ми се провалят плановете, ама това дето го е харесала не става. Ще трябва да дам сигурно още 400-500 лева да я оправят. Ако се размина само с толкова.
Лоша работа. Ще се опитам да сваля от цената, по това което казвате явно неструва 2000 лева.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bboikov написа:Дати кажа и на мен не ми се вярва,ама е истина.
Не мие жал за това, че ми се провалят плановете, ама това дето го е харесала не става. Ще трябва да дам сигурно още 400-500 лева да я оправят. Ако се размина само с толкова.Лоша работа. Ще се опитам да сваля от цената, по това което казвате явно неструва 2000 лева.
човече отиди си вземи парите - няма смисъл от тези коли слабички са за наще пътища...
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bboikov написа:Абе ощене съм я плащал, ама жената ще ме убие. Току що и се обадих по телефона, обеща да помисли - разбирай да говори със сестра си. Стискайге ми палци!
а бре покажи тука ко пише на жена ти !
Разубеди я бре! Аз ли да те нахъсвам ?! - тропвай там по масата ли по каквото и да е!
За ко ти е таралеж в гащите ?! Чупи се тая кола!
Успех!
ПС Тройката е 100 пъти по стабилна, по голяма и по ЗДРАВА, малко и е по свит интериора ама е здрава!
Питай я ко иска: кола ли да кара или да се влачи по сервизи?
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ПОМОЩ! рЕНО кЛИО
bboikov написа:Помощ момчета жената иска си купи Рено Клио - жив ужас!
Това нито върви, нито прилича на кола! Неще да се качи на ІІІ-та!
Помогнете да я разубедя!
mod edit: Roberta
Би ли променил заглавието на темата!
Точка 4 от правилника:
Темите да бъдат със заглавия подсказващи съдържанието им.
дай да я запозная с майками ...и тя кара "Лайно Клио" ... голям дарак е
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
buFka написа:според мен тва е идеална кола за цена...лесно ще се паркирва, малко ще харчи и евтино ще се поддържа!!! кво повече ти трябва...
Малко късен пост ама, егати и евтината потдръжка едно каре,което върви задължително заедно с полуоската 128лв!
Последна промяна от Golf_Blade на Пон 12 мар 2007 20:52, променено общо 2 пъти.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf_Blade написа:buFka написа:според мен тва е идеална кола за цена...лесно ще се паркирва, малко ще харчи и евтино ще се поддържа!!! кво повече ти трябва...
Малко късен пост ама, егати и евтината потдръжка едно каре заедно с полуоската 128лв!
А колко трябва да струва - 28лв? Нека не забравяме, че все пак е кола! (макар и супер гадна)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”