Така да обновя малко положението.Джантите ги закарах при Слави от с.Дълбоки обл. Стара Загора.Човека се справи повече от перфектно,а цената беше супер добра поне за мен.Според него джантите имали нужда от тук там изправяне само в задните крайща.Навари ми бордовете,които бяха износени от бордюри и ги е направил идеални!За 4бр 17ки с наваряне и изправяне ми взе 80лв.Ако някой има интерес мога да споделя на ЛС номера му.Оставих ги единият ден в 18:30 и на другият в 21:00 ми звънна да ги взема....невероятен човек,лъчезарен и усмихат!
Ето малко снимки:
Джантите след Слави:

Джантите се оказаха пребоядисвани.От вътрешна страна като премахвах лепилото на балансите с телче без усилие успявах да премахна част от базата,защото лак не беше нанасян!Странно защо ,но отлепих 200гр баланс,а Слави си е отлепил този ,които му е пречел от външната(поне още 100гр). Измих ги колкото можах с топла вода и обезмаслител.Това което остана вътре в спиците не ме притеснява като цяло и се надявам да хване и върху него,въпреки че ще го надера с шкурка.

Тука да се види колко долу горе е ударена като дълбочина:

Притесняват ме единствено 2 шупли на лъчите и на почти всяка джанта по 2-3 петна от тези:

Някой не си е свършил работата,но се надявам да се справя.ще се шкури яко и после обработва с качествени материали.Взех си шкурки на 3М,кит и шприц на Body и като цяло тука през почивните дни около Нова Година трябва да успея да ги подготвя :)