Хванат без книжка
Re: Хванат без книжка
много сте прави колеги,но каквото и да си дрънкаме никой не може да научим-предпазим ако самия той няма мозък за това...ужасно съм отчаян като гледам какво става по пътищата...(къде остава ролята на родителите)или те са само "донор+инкубатор"
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Layer:
И аз, въпреки че взех книжка на 31 години.
Никога не съм карал колата преди да изкарам книжка.
Факт
И аз, въпреки че взех книжка на 31 години.
- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
Layer написа:Супер, дано и не ти позволят да вземеш книжка 5г.

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
"Шофьорска книжка кола не кара"!
Познавам много хора със свидетелство за управление на мпс, което трябва да им бъде взето незабавно, то нещастника не може да паркира колата камо ли по улиците да се движи, тези как са взели свидетелства, те по малко опасни ли са от човек без книжка, но който умее да шофира!!!!!
Не ме разбирайте погрешно, че одобрявам шофиране без книжка, но както казах познавам и виждам хора със свидетелство които НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!
Познавам много хора със свидетелство за управление на мпс, което трябва да им бъде взето незабавно, то нещастника не може да паркира колата камо ли по улиците да се движи, тези как са взели свидетелства, те по малко опасни ли са от човек без книжка, но който умее да шофира!!!!!
Не ме разбирайте погрешно, че одобрявам шофиране без книжка, но както казах познавам и виждам хора със свидетелство които НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
doaiena написа:"Шофьорска книжка кола не кара"!
И аз съм на това мнение, виждал съм какво ли не по пътищата и да тези хора имат свидетелство за управление. На мен лично ми остават още 15 дни до започване на курсовете и съм убеден, че "умея да шофирам" много по-добре от тях.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Предполага се, че понеже си по малък си и по безразсъден!
Според вас на 21г по разумен ли си от на 18г примерно, да не забравяме факта, че вече няма казарма, която да озапти хормоните бушуващи в тялото
!
В САЩ нали към тях се стремим сега, там е позволено на 16г да управляваш мпс?
Според вас на 21г по разумен ли си от на 18г примерно, да не забравяме факта, че вече няма казарма, която да озапти хормоните бушуващи в тялото

В САЩ нали към тях се стремим сега, там е позволено на 16г да управляваш мпс?
- piter_96
Всяко "лапе" било то на 21 или на 18 като вземе книжка първите месеци се тежкари и пробва какво може колата му. Това ли е мое мнение. Аз лично, може би защото нямам книжка шофирам спокойно и избягвам да натискам десния педал, когато видя момичета. 

- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Щом си без книжка,пиян,надрусан или под влиянието на други упойващи вещества нямаш място зад волана.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Ало ,философите
Това,че е пълно с неграмотници е факт,но не бива да се умаловажава по този начин вината ма тези,които по една или друга причина нямат свидетелства.
За всички каращи пияни и без книжки трябва да има много строги санкции-отнемане на свиделството доживот за първите ,а за вторите-лишаване от право да придобият същото.
С глоба не може да вкараш в пътя дивото магаре

Това,че е пълно с неграмотници е факт,но не бива да се умаловажава по този начин вината ма тези,които по една или друга причина нямат свидетелства.
За всички каращи пияни и без книжки трябва да има много строги санкции-отнемане на свиделството доживот за първите ,а за вторите-лишаване от право да придобият същото.
С глоба не може да вкараш в пътя дивото магаре
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
aRoGaNsS написа:Layer написа:Супер, дано и не ти позволят да вземеш книжка 5г.
минимум
Изобщо дa не вземе!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
piter_96 написа:И аз съм на това мнение, виждал съм какво ли не по пътищата и да тези хора имат свидетелство за управление. На мен лично ми остават още 15 дни до започване на курсовете и съм убеден, че "умея да шофирам" много по-добре от тях.
Готов ли си да се обзаложиш или само така ти се струва? Това, че татко ти е давал да караш на мегдана у село 20-30 пъти не те прави шофьор.
- piter_96
stefan4o написа:piter_96 написа:И аз съм на това мнение, виждал съм какво ли не по пътищата и да тези хора имат свидетелство за управление. На мен лично ми остават още 15 дни до започване на курсовете и съм убеден, че "умея да шофирам" много по-добре от тях.
Готов ли си да се обзаложиш или само така ти се струва? Това, че татко ти е давал да караш на мегдана у село 20-30 пъти не те прави шофьор.
Щом си сигурен, че съм карал само на мегдана на село, няма да споря, все пак ти си шофьор, а аз не съм.
- stefan4o
- Контакти:
Сигурно съм карал малко повече от теб, за да ти задавам такъв риторичен въпрос 

- piter_96
Сигурно имаш свидетелство за управление ?
Не казвам, че мога да шофирам като човек с опит. Просто мисля, че съм по-добър в маневри и в поведение на пътя от хора с "документ".

- stefan4o
- Контакти:
Млад си още, като порастеш ще научиш, че нещата невинаги са такива, каквито изглеждат, или те се струва, че изглеждат
Да не говорим, че даже в тая възраст някои работи ти се иска да изглеждат така, а те всъщност изглеждат оНака 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”