Гумаджийте в София,или как да прецакаме клиента-продължение!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
martinpetrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martinpetrov » Чет 22 мар 2007 10:05

а защо не опитатш при гумаджията на 5 част дружба 2 на изхода на цариградско към горубляне. / нищо лично за параклиса колегата / . за 17ки и + 20 лева сваляне / качване / монтаж / е е демонтаж на старите ако има такива. от 5 години съм при него / доволно/ НЕ Е РКЛАМА НА МОМЧЕТО! отидете и се уверете сами колеги.

Колега точно тия не ми ги хвали, значи сменям си аз гумите и преди да си тръгна чувам свистене от задната лява и предна дясна гуми и му викам на тоя да погледне, той ми вика нищо ти няма всичко е 6. Шест, шест ама се прибирам в нас и след половин час тръгвам колата почти на земята едвам се добрах до Гордана, с такива гуми, да ги напомпя и да ходя да ми ги сложат като хората.
Та колега това е моето уверение от въпросните гумаджии :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Чет 22 мар 2007 14:15

Колеги, един да има в целия сервиз дето му пречат ръцете, разваля цялото реноме на сервиза...останалите 10 може да са свестни и майстори, но ако попаднеш на леворъкия...отиде..
Мисълта ми е, че един колега може да е доволен от даден сервиз, а друг да е крайно недоволен...то си е до майстора, а не до сервиза...
ПП. Има и сервизи дето всички са " от кол и въже събрани"

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 22 мар 2007 17:51

passat.ov.k написа:Лично много доволен от тези момчета купувал съм 4 нови джанти от тях

Сигурен съм че ако си купя джанти от тях каквито и цървули да им занеса ще "заспят" без проблеми! :wink:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 22 мар 2007 17:54

Ако е дал 50 лева на вятъра, друга песен ще запее всеки :arrow:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 10 апр 2007 17:13

Днес най-после остана време да си сложа летните гуми дето "не стават" пак на старите джанти /ще икономисам от нови джанти/ и както се очакваше моят майстор много се учуди какво не им е било наред на гумите в София /сигурно въздуха не им е понесъл/ като при него си се балансираха съвсем нормално. А и цялата процедура ми струва 15лв /с тежестите/ а не по 25 за врътка като в София. Естествено имаше и тест драйв след това и от 20 до 180км/ч няма вибраций и колата си държи правата линия. Толкова от мен по въпроса за тези "майстори" дано тия 50лв дето им ги оставих да им излязат през носа :evil:

Потребителски аватар
GG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

1

Мнениеот GG » Чет 12 апр 2007 12:22

Абе колега какво се оплакваш от тези гумаджии?!
НИЕ ТУК СЕ КЛАТИМЕ ЕДИН ДРУГ, та кво остава да ни изклати некой който ни вижда за 1 и последн път, може би. 48лв. са сериозни пари!!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 03 юли 2007 8:46

Stivi написа:Днес най-после остана време да си сложа летните гуми дето "не стават" пак на старите джанти /ще икономисам от нови джанти/ и както се очакваше моят майстор много се учуди какво не им е било наред на гумите в София /сигурно въздуха не им е понесъл/ като при него си се балансираха съвсем нормално. А и цялата процедура ми струва 15лв /с тежестите/ а не по 25 за врътка като в София. Естествено имаше и тест драйв след това и от 20 до 180км/ч няма вибраций и колата си държи правата линия. Толкова от мен по въпроса за тези "майстори" дано тия 50лв дето им ги оставих да им излязат през носа :evil:

батка ние тва можехме още тогава да ти го кажеме :)

всичко се връща...

Потребителски аватар
olele39
Автомобил: Sharan
Двигател: AUY 4motion

Мнениеот olele39 » Вто 03 юли 2007 10:16

И аз съм много доволен тези момчета (ъгъла на "Охридски" и "Ляпчев"). Познавам ги от 100 години и не са ме подлъгали досега. Вярно, че са малко "тежки", но си разбират от работата.

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Вто 03 юли 2007 10:59

:shock Е по-голяма простотия не бях чувал!! ГУМИТЕ НЕ СТАВАЛИ НА ДЖАНТИТЕ!!!!!!!! Ако ми го кажат си взимам инвентара, тегля им една и отивам при друг гумаджия! :censored

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 03 юли 2007 12:19

Хем неставали, хем са ги монтирали :dontknow: ебаси магьосниците или по точно некъдърниците mhihi mhihi mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”