dermeister написа:dpp написа:. Мен ме е удрял странично Опел-Монца, по стария ми автомобил.
Тва да те удари Опел Монца е като да видиш бялата лястовица! То сигурно има 5 в България. Да не говорите за Манта?
Ами аз знам кой има 2 Монци и 1 Манта

scuba написа:dermeister написа:dpp написа:. Мен ме е удрял странично Опел-Монца, по стария ми автомобил.
Тва да те удари Опел Монца е като да видиш бялата лястовица! То сигурно има 5 в България. Да не говорите за Манта?
Ами аз знам кой има 2 Монци и 1 МантаЗа тва питам бяла ли е била или кафява
scuba написа:Абе чудя се как спират Опелите ако аз не съм пред тях!!!![]()
![]()
![]()
Днес отново една корсичка ми влезе у багажника. Това е 7мия Опел който ме удря отзад. Крак повлече една Омега - разпадна се, После ме удряха почти всички модели Опел... Чудя се дали спирането им е зависимо от моя пасат?![]()
Pichaga написа:scuba написа:dermeister написа:dpp написа:. Мен ме е удрял странично Опел-Монца, по стария ми автомобил.
Ами аз знам кой има 2 Монци и 1 МантаЗа тва питам бяла ли е била или кафява
имал ли е човека удармалии
dermeister написа:dpp написа:. Мен ме е удрял странично Опел-Монца, по стария ми автомобил.
scuba написа:Абе чудя се как спират Опелите ако аз не съм пред тях!!!![]()
![]()
![]()
Днес отново една корсичка ми влезе у багажника. Това е 7мия Опел който ме удря отзад. Крак повлече една Омега - разпадна се, После ме удряха почти всички модели Опел... Чудя се дали спирането им е зависимо от моя пасат?![]()
znainainai написа:Колега сложи надпис с много ситен шрифт
"АКО ЧЕТЕШ ТОВА ЗНАЧИ СИ ТВЪРДЕ БЛИЗО"
ВАЖИ ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА МАРКАТА OPEL
Значи освен че нямат тенекия и спирачки нямали
mx3333 написа:znainainai написа:Колега сложи надпис с много ситен шрифт
"АКО ЧЕТЕШ ТОВА ЗНАЧИ СИ ТВЪРДЕ БЛИЗО"
ВАЖИ ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА МАРКАТА OPEL
Значи освен че нямат тенекия и спирачки нямали
... И после като се зачете някой хайде пак в багажника. А опелите май наистина са зле със спирачките - аз пробвах два пъти някаква астра, направо се чудех как се спира - трябваше сума време предварително да "давам заявка" за спиране.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта