KOKO ГЕОРГИЕВ написа:...
Защо бутилка минерална вода от 0.5 литра струва 0.95 лв, а тази от 1.5 литра струва 1.20 лв? Явно тази от 1.5 литра е от друг кладенец.
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:...
w_smith написа:В този ред на мисли, какъв е произходът на ВАГ маслото, което се преда в клЮбния магазин. Порше? `Щот цената там е повече от двойна=
dancing_niki написа:
Защо бутилка минерална вода ..
Vlad777 написа:Нещо си в грешка.
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Въобще не съм в грешка и друг път не правете съвместен събор с компрометирани типове!!
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Затова беше отказано всякакво спонсорство! Съжалявам, че сега ти го казвам и нека да Ви е за урок!!
Stif написа:Това което някой мисли не прави маслото истинско.Това,което колегата Dobrin написа е вярно - сертификатите които ще публикува ще докажат произхода.
Ти смяташ ли това за нормален тон за "казване" на нещо? Аз - не.w_smith написа:Аз не мога да разбера защо емнахте Кокича. Човека ви казва, че ...
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Въобще не съм в грешка и друг път не правете съвместен събор с компрометирани типове!!
Затова беше отказано всякакво спонсорство! Съжалявам, че сега ти го казвам и нека да Ви е за урок!!
Ето ти линка:
http://maslo1.com/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%82%D1%83%D0%BB/mot-5w40
Прочети много внимателно какво съм написал в поста си и след това джафкай!
Лека вечер!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта