В Австрия: Хванаха българин с ферари да кара с 214 км/ч

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Чет 05 апр 2007 22:50

Рейсъри сме си :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Чет 05 апр 2007 23:20

затова има такава висока смъртност в нашата родина по пътищата.. :roll:

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Пет 06 апр 2007 15:53

Миналата седмица обиколих Италия, Швейцария, Германия и Австрия с една БМВ Х3, е тоя, дето си е негова колата под 160 не караше, средно 180-200 :oops: :oops: :oops:
точно в Австрия между Залцбург и Грац бяха направили сигурно 10 -15 километра задръстване на двупосочния полупланински път, извънгабаритен товар едни 2 яхти, превозвани върху камиони с полиция отпред и отзад - ние и един хърватин с А4 бяхме, естествено най-най-нахални и бързи и ....изпреварихме всичко живо....на моменти косата ми се изправяше :oops: :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
qnkeca
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qnkeca » Вто 10 апр 2007 17:58

Veso101 написа:
LILO&STICH написа:да де,но нищо няма да му направят.Само ще си плати глобата.Май ще е около 100ЕУР.Последно толкова глобяваха зелените патрули там :wink:

Хубаво че не е във Финландия.
Глобата е според дохода.
Ма като се замисля с тия скрити данъци в БГ може и да му върнат пари. :lol:
Мисля че във Финландия Кими Райконен държеше рекорда по глоба по спомен към 100 000 Евро.

До колкото съм чувал във всички Скандинавски страни глобата е според дохода,а рекорда ако не ме лъже паметта беше на шефа на Нокиа-7 цифрена сумичка;)Прави сметка за дохода :shock

Ей немога и немога да разбера как да направя думите на колегата като в цитат,все излизат като мои;)Тея компютюри ми зеха акъла :!:

mod edit: Вече е ОК цитата.
Гацо Бацов

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 10 апр 2007 18:11

qnkeca написа:Ей немога и немога да разбера как да направя думите на колегата като в цитат,все излизат като мои;)Тея компютюри ми зеха акъла :!:

Най-простия начин - натискаш бутона "Цитат" над мнението на този, когото ще цитираш, и направо пишеш, без нищо да триеш. Ако се справиш с това, може и други по-сложни неща да ти кажа :wink:
А, и не е лошо преди да натиснеш бутона "Прати" да натиснеш бутона "Преглед" - все се случва да се сбърка нещо, хора сме все пак ...

Потребителски аватар
qnkeca
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qnkeca » Сря 11 апр 2007 12:25

gr_kanev написа:
qnkeca написа:Ей немога и немога да разбера как да направя думите на колегата като в цитат,все излизат като мои;)Тея компютюри ми зеха акъла :!:

Най-простия начин - натискаш бутона "Цитат" над мнението на този, когото ще цитираш, и направо пишеш, без нищо да триеш. Ако се справиш с това, може и други по-сложни неща да ти кажа :wink:
А, и не е лошо преди да натиснеш бутона "Прати" да натиснеш бутона "Преглед" - все се случва да се сбърка нещо, хора сме все пак ...
Ей туй ми трябваше.Абе като се замисля все така съм го правил ама никога не е излизало в цитат-сега ще видим ко ще стане;)Лудница вярно че стана:)благодаря за безплатното форум обучение;)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”