Veso101 написа:LILO&STICH написа:да де,но нищо няма да му направят.Само ще си плати глобата.Май ще е около 100ЕУР.Последно толкова глобяваха зелените патрули там
Хубаво че не е във Финландия.
Глобата е според дохода.
Ма като се замисля с тия скрити данъци в БГ може и да му върнат пари.![]()
Мисля че във Финландия Кими Райконен държеше рекорда по глоба по спомен към 100 000 Евро.
qnkeca написа:Ей немога и немога да разбера как да направя думите на колегата като в цитат,все излизат като мои;)Тея компютюри ми зеха акъла
Ей туй ми трябваше.Абе като се замисля все така съм го правил ама никога не е излизало в цитат-сега ще видим ко ще стане;)Лудница вярно че стана:)благодаря за безплатното форум обучение;)gr_kanev написа:qnkeca написа:Ей немога и немога да разбера как да направя думите на колегата като в цитат,все излизат като мои;)Тея компютюри ми зеха акъла
Най-простия начин - натискаш бутона "Цитат" над мнението на този, когото ще цитираш, и направо пишеш, без нищо да триеш. Ако се справиш с това, може и други по-сложни неща да ти кажа
А, и не е лошо преди да натиснеш бутона "Прати" да натиснеш бутона "Преглед" - все се случва да се сбърка нещо, хора сме все пак ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Zdravkov94 и 45 госта