Дайте съвет за старото КАСКО

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Чет 05 апр 2007 9:38

Audi_RS* написа:Аз лично бих те посъветвал да направиш в "Generali" при santo_trafficante,много ще ти помогне и е безкрайно точен :wink: Направиш ли си и гражданската там 35% намаление от каското,при щета плащат до 24 часа,но ти си преценяваш :lol:

Успех :wink:

ето един познал верния отговор :idea:

колеги, какво значи да сте "доволни от застрахователя"? ако не сте имали щета или недай си боже кражба, как можете да знаете дали сте доволни или не? реално ли е да ви застраховат кола, която е на 13-14 години за 7000 лева? и мислите ли, че при тоталка ще вземете тези пари?

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 05 апр 2007 9:45

Няма НИКАКЪВ смисъл от надзастраховане - поне при ДЗИ и Дженерали,предполагам и при другите е така.Най-добре по Шваке.
Аз направих в Дженерали,преди това бях в ДЗИ,ама много пари искат гадовете,заради това,че голфчо навърши 10-ката.В Дженерали премията се вдига,ама след 12-тата годишнина.Голф-ът беше оценен на 6300,а има доста екстри,които вдигат цената.По принцип базовата му цена е 5500 или нещо такова.
С отстъпката от 35% най-изгодно ми се струва Каското в Дженерали.
Не правя реклама,просто съм попитал навсякъде,преди да си подновя застраховките.
Собствениците на отделните представители на застрахователните дружества могат да направят и големи отстъпки в цените,ако пожелаят,разбира се.Хубаво е Каското да е там,където имаш връзка :wink: .

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Чет 05 апр 2007 9:52

teodor6769 написа:
tankishev написа:
Veso101 написа:Ти да не чакаш да ти дадат на теб презастрахователен договор, той е един и е между Булинс и ДЗИ като всички коли от ДЗИ са застраховани срещу кражба в Булинс.

хахаххахаах ... изложи се .... естествено, че не чакам такъв договор .... както казах ДЗИ НЕ презастрахова автомобилите си в БулИнс :!:
    Една малка подробност по темата, колите застраховани в ДЗИ се маркират и са със стикери на Бул Инс. :wink:

Кой се изложи сега???

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Чет 05 апр 2007 9:58

Veso101 написа:Една малка подробност по темата, колите застраховани в ДЗИ се маркират и са със стикери на Бул Инс. :wink:

Две по-големи подробности ...
1) стикерите не са на БулИнс ... просто и двете компании ползват една и съща фирма за маркировки
2) ... което аз въобще не коментирах ... моят пост беше за презастраховане каквото няма

Veso101 написа:Кой се изложи сега???

... все още си ти .... сорка :)

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Чет 05 апр 2007 10:02

tankishev написа:
... все още си ти .... сорка :)

:D :D Откъде тва инфо, да не си директор в ДЗИ,
или май в БулИнс :hmmmm

Потребителски аватар
galaboff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот galaboff » Чет 05 апр 2007 10:02

tankishev написа:хихихихихи .... преди време зададох въпрос дали не е глупава постъпката да смениш застрахователя си ако си в БулИнс ... идеята ми беше да премина в ДЗИ .... попитах в ДЗИ как мислят дали ще има проблем ... и от там ми казаха ... "няма какво да се притесняваш за колата ти, ние презастраховаме в БулИнс" ... викам си "звучи добре" .... да ама такъв презастрахователен договор няма :!: и сега си трайкам и чакам да си подновя полицата отново в БулИнс

Е, аз след случка с Булинс вече съм в ДЗИ, надявам се да са по-коректни...въпреки че сме в България... Просто пазара позволява крайния потребител да го правят на маймуна...

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Чет 05 апр 2007 10:09

Veso101 написа:
tankishev написа:... все още си ти .... сорка :)

:D :D Откъде тва инфо, да не си директор в ДЗИ,
или май в БулИнс :hmmmm

инфо = кеш :twisted:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 05 апр 2007 20:51

Добре бе колеги дайте съвет а неспорете,значи,имал съм една щета която беше след ПТП,не много тежка,та кво да ви кажа вече 1 месец близо чакам некви си сигурно 150-200лв. :evil: ,как да съм доволен ми кажете.КОлкото до застрахованата сума оказвали някво влияние при оценка и изплащане на щетата :?: :roll: .
Мен най вече ме притеснява кражба от страна на БулИнс :roll: .Нашата компания например работи с Хановер-ХДИ от там ми казаха че могата да ме застраховат на 5 000лв. като цената на вноската ми ще е 330лв.,а сега дайте акъл че съвсем се оплетох :oops:

Потребителски аватар
raiders
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raiders » Пет 06 апр 2007 0:07

Кражбата на ДЗИ си поема от Бул Инс, както Лев Инс поемат кражбата на колите застраховани във Виктория, Булстрад, съответно и маркирането на автомобилите е еднакво, иначе евала за цените и моят съвет е продължавай в Бул Инс добра цена, само ме притеснява, че малко е висока застрахователната сума, ок ще ти вземат повече пари, но реално ли е, и после може да имаш отговор, че колата е надзастрахована и да се откаже плащане

Ако имаш ГО към Бул Инс, и нямаш щети през меналата година, дори и директно да отидеш в Бул Инс имаш -15%

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пет 06 апр 2007 8:58

raiders написа:Кражбата на ДЗИ си поема от Бул Инс, както Лев Инс поемат кражбата на колите застраховани във Виктория, Булстрад, съответно и маркирането на автомобилите е еднакво..

Много поверителна информация се изсипа в тази тема. Явно има доста промишлено-търговски шпиони във форума:twisted:Възможно е Виктория да използва Левинс за презастраховател, ама Булстрад който е с най- голям премиен приход по Общо застраховане да ползва български презастраховател не ми се верва....

Иначе, Митко като ходиш по компаниите разпитвай за начина на плащане при евентуална щета, или си намери компетентен агент, който да ти разясни тези неща и да ти избере Застраховател!

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 06 апр 2007 9:10

K22 написа: начина на плащане при евентуална щета
да това е много вярно :idea:

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 06 апр 2007 12:43

Мите накратко, няма смисъл да се местиш от Бул Инс в Армеец и на двете места начина на плащане и отношението към нашите към 15г колици е едно и също демек по експертна оценка дето никой не ти казва как я калкулират. Та затова ако искаш бягай при Санто поне по това което чета тук излиза че са много коректни но все пак говори с него защото колата ти е над 12г :wink:

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Пет 06 апр 2007 12:58

raiders написа:Кражбата на ДЗИ сe поема от Бул Инс ....

цъ ... няма такова нещо ... единственото общо м/у БулИнс и ДЗИ е една и съща компания за маркиране !

К22 написа:... Булстрад който е с най- голям премиен приход по Общо застраховане ....

Общо застраховане не включва само каско и гражданска (т.е не са най-големите по тези 2 показателя)... да не забравяме премиите които събират по друг вид бизнес от големи клиенти с дебели полици (и спирам до тук) :!:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 06 апр 2007 15:59

teodor6769 написа:Та затова ако искаш бягай при Санто поне по това което чета тук излиза че са много коректни но все пак говори с него защото колата ти е над 12г :wink:
при нас няма грижа само дето ще плати малко по висок % защото колата му е по стара но там ще му помогнеме да падне % с други схеми :wink: плащат без проблем. сутринта правиме оглед следобед взима парата :wink: за паркинг щети никой не мрънкя :wink: говоря за Пълно каско :idea:
защото в момента има и по тънка оферта за Каско но е пълна греда!!! казва се Евро каско и не го препоръчвам на никой % е много малък но не плащат хубаво при него :wink: няма и паркинг щети и други :wink: това каско в момента го предлагат СДИ с голяма реклама :wink: но кой си направи от него ще реве при евентуална щета :idea: :idea:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 11 апр 2007 22:13

:arrow:

Кво ше кажете за ЛевИнс днес ми вкарах амного ама много добра и изгодна оферта.Сега се двоумя между тях и Дженерали :roll:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”