Обезщетение от Армеец след градушката в София

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Re: Обезщетение от Армеец след градушката в София

Мнениеот zografski » Пет 26 сеп 2014 15:25

Изчисление... никой не може да ти го изчисли точно! Просто много зависи, дали на някой от детайлите имаш предишна щета, каква стойност на увреждане на детайла ще напишат, коя година ти е колата, каква ти е боята (акрилна или металик) и какво ли още не, така че не очаквай някой да успее да ти сметне точно колко пари ще ти дадът при експертна оценка.

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Пет 26 сеп 2014 19:00

Т.е. ти искаш да вземеш едни 2000 лева и да не я правиш колата? За това е темата, а? :)

reroll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reroll » Пет 26 сеп 2014 19:34

chavdu написа:Що се отнася до единия месец. Твърдят, че това е технологичното време ... :stumm

Верно ли? :11 А случайно поне най-общо разказаха ли за тази технология? :lol

Потребителски аватар
chavdu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chavdu » Съб 27 сеп 2014 17:39

zografski написа:Изчисление... никой не може да ти го изчисли точно! Просто много зависи, дали на някой от детайлите имаш предишна щета, каква стойност на увреждане на детайла ще напишат, коя година ти е колата, каква ти е боята (акрилна или металик) и какво ли още не, така че не очаквай някой да успее да ти сметне точно колко пари ще ти дадът при експертна оценка.

Да, зависи от много неща, и този който прави експертните оценки знае как ги смята - аз него ще търся.

DaDiablo написа:Т.е. ти искаш да вземеш едни 2000 лева и да не я правиш колата? За това е темата, а? :)

Нещо смешно ли има?
Нямам никакво намерение да я ремонтирам, ако не мина при доверения сервиз.
Дори и преди да ми обявят единия месец за ремонт бях със смесени чувства - в смисъл такъв, че не съм убеден, че ще я направят както трябва и няма да започне да се пука, където са сложили повече кит, понеже са бързали.

Вдлъбнатините по ламарините не карат колата, върши ми работа и сега.
2 000лв ясно че няма да ми дадат ... но при положение, че 3 години им плащам по 800/година каско, което ми дава право на доверен сервиз и съм готов, да спестя на всички време и пари, като се откажа от това си право и от благодарност да получа 7-800лв експертна оценка за ремонт, за който биха платили над 2 500лв на сервиза - е няма да стане.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”