кредит за автомобил

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Re: кредит за автомобил

Мнениеот muns61 » Сря 17 юни 2015 22:49

Кредит, разбира се! От най-скъпите лихвари, така се трупа жизнен опит!
До автора - щом от банка не си одобрен, не ти трябва кредит.

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Сря 17 юни 2015 22:57

Аз от тия компании за кредити :censored2 За монитор от 500лв(който накрая по калкулации ми излезе 760), си отрових живота... Закъсняваш с вноската бам освен лихвата и 10лв такса закъснение, закъснееш още малко, получаваш смс че имаш 3 дни да платиш ДОБРОВОЛНО... Банките дават кредит на хора които по някаква формула могат да ги върнат, повечето компании за бърз кредит търсят тия дето не могат, от тях се печелят парите.. Изчакай още за автомобила, за да не те одобрят от банката предполагам че има причина(или укриваш доходи).

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Чет 18 юни 2015 9:09

jordanpar написа:Интересното е ,ако автора на темата ви пита дали да си вземе апартамент за 100 бона с ипотека за 25 години какво ще го съветвате. :mhihi
Когато едно нещо е силно желано и няма друг начин да го придобиеш в момента,затова са измислени и кредитите.
Дали е кола,апартамент,яхта или цял хотел на морето,въпрос на възможности и гледна точка.

Същото ще го съветвам. Човек не трябва да се води от желанията си, а от разума си, ако изобщо има такъв. Иначе си прав, кредитите са измислени, за да задоволят човешките желания и амбиции. Днешното поколение, тотално осакатено от всякакви реални умения и възможности да се справя, разчита все на външни фактори, за благополучието си, банки, държава, работодатели.... Живота на човека не се състои в притежанията му, но това е друга тема.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 18 юни 2015 22:27

martin_delchevvv написа:Бях доста предпазлив, заради отзивите от бързите кредити.Опитах с банка, но не ме одобриха. Бях си харесал Мерцедес 220 в една автокъща в Дупница и бързах да го купя. Изтеглих Аутокредит и почти го изплатих вече. Може да се каже, че лихвата е приемлива, дано всичко е наред и няма изненади.
Ако някой има опит с Аутокредит, нека споделя.

Какво сте се разписали и размислили, той човека си е решил казуса. :gruebel

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Мнениеот phantom_ » Пет 19 юни 2015 7:14

Не четат бе колега ,не четат :deal :mhihi :beer

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”