Въпрос относно синия талон при писане на акт

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Re: Въпрос относно синия талон при писане на акт

Мнениеот vucata » Пон 27 апр 2015 12:51

Е аз декември 2013 година, правя ПТП с животно( крава която от ливадата, пресече платното на насрещнодвижещите се и се заби в мен) спирам, гледаме записите от камерите (ГПП с. Господинци) вижда се, че абсолютно нямам никаква вина, но единия от господата каза, че няма как да ми направи протокол за ПТП без да ми състави АКТ за несъобразена скорост на стойност 100лева. Януари 2014 отивам в нашия КАТ София...Госпожицата( БЛАГОДАРЯ И) като видя къде е писан АКТ-а направо го удължи до АПРИЛ 2014та. Когато отидох април месец, талона все още не бе в КАТ София :mhihi ...Викам какво става бе хора, Вие подигравате ли се с мен....от там леката вика: Еми момче, възражение имаш...ЕМИ имам, не може държавен служител да ми отговори на въпроса, защо кравите се разхождат без надзор- МИ УНИ ТУКА ТАКА СИ ОДАТ ! :mhihi Както и да е, още месец заверка и като отидох МАЙ месец, талона беше там, НО възражението все едно не съм го писал...платих си като поп, защото въобще нямах кръв във вените си да се занимавам със дела. Та така...5 месеца едно талонче 2 грама не може да пристигне на 220км от София.....

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Чет 30 апр 2015 18:29

Не говори за 220км от София,защото на мен не ми дойде на 40км от Варна за 7 месеца. :neutral :banghead
И така,по моя случай стигнах до съда.Юли месец имам дело срещу ОД КАТ "ПП" .

Потребителски аватар
stardreamer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stardreamer » Пет 01 май 2015 18:34

Колега, няма ОД КАТ "ПП", но успех на делото и после да кажеш резултатите. :smile

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”