Е аз декември 2013 година, правя ПТП с животно( крава която от ливадата, пресече платното на насрещнодвижещите се и се заби в мен) спирам, гледаме записите от камерите (ГПП с. Господинци) вижда се, че абсолютно нямам никаква вина, но единия от господата каза, че няма как да ми направи протокол за ПТП без да ми състави АКТ за несъобразена скорост на стойност 100лева. Януари 2014 отивам в нашия КАТ София...Госпожицата( БЛАГОДАРЯ И) като видя къде е писан АКТ-а направо го удължи до АПРИЛ 2014та. Когато отидох април месец, талона все още не бе в КАТ София

...Викам какво става бе хора, Вие подигравате ли се с мен....от там леката вика: Еми момче, възражение имаш...ЕМИ имам, не може държавен служител да ми отговори на въпроса, защо кравите се разхождат без надзор- МИ УНИ ТУКА ТАКА СИ ОДАТ !

Както и да е, още месец заверка и като отидох МАЙ месец, талона беше там, НО възражението все едно не съм го писал...платих си като поп, защото въобще нямах кръв във вените си да се занимавам със дела. Та така...5 месеца едно талонче 2 грама не може да пристигне на 220км от София.....