Половин метър черта(одраскано) или е..ти нацията сме!!
А пък на един познат...
На един мой познат любовницата му заля колата с киселина, щото я зарязъл. Така че мисли и по тая тема, усвен по пенсионерите 

-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
Днес докато си седяхме зад блока с моя приятел и си приказвахме с него, се заговорихме с още двама човека - техните коли също подобни резки - даже на едната - мазда с много хубав зелен металик яко черта на предния капак.Кофти гледка.
И най-интересното е че колите са драни когато са паркирани на една пътечка, дето пенсиите много се дразнят когато има коли там.Значи това не са един-два да кажеш инцидентни случаи.Някой минава оттам и "наказва" колите които са паркирани там.Надали всеки път някое хлапе минава оттам и драска.И това става през деня щото Пасата на моя човек през деня беше на "жертвената" пътека а ве4ерта беше забутан на едно място дето едва ли някой ше се бута да мине зад пасата в кал и мръсотия да "шари" по колата
Днес говорихме с една комшиика пенсионерка(наш човек ) дето е чула някакъв дъртак да се заканва и да псува и каза че го познава.
Та сме решили както идват хубави слънчеви дни да оставим колите ама хубавичко лъснати на пътеката и да си чакаме и гледаме.Някоя от колите може да падне жертва нооо ще преглътна една надрана врата за да пипнем урода.
И то да кажеш че няма откъде да мине човек , баси просто трябва да заобиколиш колата.
Става лошо оба4е ако пипнем изрода да не земем в яда си да му направим нещо че тогава ше загазим.......
И най-интересното е че колите са драни когато са паркирани на една пътечка, дето пенсиите много се дразнят когато има коли там.Значи това не са един-два да кажеш инцидентни случаи.Някой минава оттам и "наказва" колите които са паркирани там.Надали всеки път някое хлапе минава оттам и драска.И това става през деня щото Пасата на моя човек през деня беше на "жертвената" пътека а ве4ерта беше забутан на едно място дето едва ли някой ше се бута да мине зад пасата в кал и мръсотия да "шари" по колата
Днес говорихме с една комшиика пенсионерка(наш човек ) дето е чула някакъв дъртак да се заканва и да псува и каза че го познава.
Та сме решили както идват хубави слънчеви дни да оставим колите ама хубавичко лъснати на пътеката и да си чакаме и гледаме.Някоя от колите може да падне жертва нооо ще преглътна една надрана врата за да пипнем урода.
И то да кажеш че няма откъде да мине човек , баси просто трябва да заобиколиш колата.
Става лошо оба4е ако пипнем изрода да не земем в яда си да му направим нещо че тогава ше загазим.......
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
това е много гадно, забелязали ли сте, че се драска повече като колата е измита и изглежда добре....преди седмица точно след снега и калта като се оправи времето, взех корсата и отидах на мивка-от..до, щастлив се връщам и на следващия ден отивам с нея на работа-центъра до ндк....вечерта си тръгвам и оставям нещо в багажника и кво..една хубава черта с ключ най-вероятно дълга поне 25 см над номера на багажника, лошо ми стана....имах някаква паста на търтъл уокс в офиса и я понамазах, заличи се, но си личи още.
лошото е че не можеш да ги хванеш, става за секунда, иначе го гепваш и с език да ти оправи надраното
лошото е че не можеш да ги хванеш, става за секунда, иначе го гепваш и с език да ти оправи надраното

- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
преди години баща ми като купи Астра и я паркира пред блока (още с транзитните номера и незастрахована) и някой съсед теглил черта по шофьорската врата - ей така да му честити явно...... А Астрата беше на 4 години тогава - една новичка такава.....
На мен пък ми откраднаха емблемата пак по аналогичен начин пред входа. Аз си я държа на паркинг, но тогава бях спрял пред нас да си взема нещо и след 10 минути я нямаше......../ 99% бях сигурен, че е някъде в тревата на градинката.../ И в двата случая беше посред бял ден.
Един приятел ми разказа случай за офицер от СДВР, на когото непрекъснато пред блока му драскали колата. Накрая застанал да дебне една нощ и го хванал - съсед някакъв. Проснал го на капака и 2 часа го държал с белезници докато дойде патрулката. Нищо не му направили, но прекарал ноща в районното и го регистрирали за дребно хулиганство.........
Та така.........
На мен пък ми откраднаха емблемата пак по аналогичен начин пред входа. Аз си я държа на паркинг, но тогава бях спрял пред нас да си взема нещо и след 10 минути я нямаше......../ 99% бях сигурен, че е някъде в тревата на градинката.../ И в двата случая беше посред бял ден.
Един приятел ми разказа случай за офицер от СДВР, на когото непрекъснато пред блока му драскали колата. Накрая застанал да дебне една нощ и го хванал - съсед някакъв. Проснал го на капака и 2 часа го държал с белезници докато дойде патрулката. Нищо не му направили, но прекарал ноща в районното и го регистрирали за дребно хулиганство.........
Та така.........
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Сутринта ставам отивам до колата и какво да видя, някой палячо ми одрал задната врата с ключ
И лошото е че ми е знам кой е
Това са едни наркоманчета от вида Див селски рейнджър. Келеменцата се събират пред блока в едно заведение и понеже снощи нямаше къде да паркирам спрях пред заведението (там си има паркинг за живущите в БЛОКА, а не клиенти на кафето) Живееме в скапана държава с още по скапани жители. За кво им беше да я драскат да ми бяха казали, че им пречи щях да я махна.

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Някой пак изкара зомбита от преди 2 години
Какво да допълня освен и трите возила дето съм имал винаги се е намирал някой селчо да ми ги надере. Не ми дреме то си е за него. Аз мисля за градивни неща той мисли за деградивни и никога няма да има успех в живота защото съзнанието му е на мерзавец и нискоинтелигентен. Ако видиш че някой е преуспял това само трябва да те мотивира!!!

Какво да допълня освен и трите возила дето съм имал винаги се е намирал някой селчо да ми ги надере. Не ми дреме то си е за него. Аз мисля за градивни неща той мисли за деградивни и никога няма да има успех в живота защото съзнанието му е на мерзавец и нискоинтелигентен. Ако видиш че някой е преуспял това само трябва да те мотивира!!!
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Някой пак изкара зомбита от преди 2 години
Знам, че темата е стара, но не исках да пускам нова.
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко съм изморен и утре ще прочета всичко написано в темата , ама само да спомена , че не си единствения с половинметровите черти . Само че мойта беше на предния калник , но така или иначе един го смачка и сега ще е нов с нова боя . Явно малумниците не знаят че това всичкото срува кеш пара , и лоши мигове и спомени .
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
Хе, хе! Да ви имам проблемите. При мен има по едно голямо Z с размерите на елементите на преден капак, преден ляв калник, шофьорска врата, задна лява врата и заден ляв калник. Боята е зелена перла металик и няма да казвам колко струва само тя. Всичкото това с ключ до ламарината. Това е от първия ден когато паркирах тази кола пред блока и три месеца след като ми откраднаха предната. Някой явно доста ми завижда. Не е изоставена любовница щото нямам
.
Беше ме яд точно два дена. След това махнах с ръка и казах, че няма да я правя за да се пукнат душманите, че не са ме набутали с пари. От тогава никой не я закача, а аз претръпнах и въобще не ми пука за външния вид.
В Стара Загора видях върха на злобата. Бяхме се събрали от Опел клуба на едно ОМВ когато спря един кафяв Кадет да зарежда. Някой беше минал със едра шкурка и на груби кръгове цялата кола. Нямаше един кв. см. незасегната боя. На пича обаче въобще не му пукаше. Нали се вози, а зависниците ходят пеш

Беше ме яд точно два дена. След това махнах с ръка и казах, че няма да я правя за да се пукнат душманите, че не са ме набутали с пари. От тогава никой не я закача, а аз претръпнах и въобще не ми пука за външния вид.
В Стара Загора видях върха на злобата. Бяхме се събрали от Опел клуба на едно ОМВ когато спря един кафяв Кадет да зарежда. Някой беше минал със едра шкурка и на груби кръгове цялата кола. Нямаше един кв. см. незасегната боя. На пича обаче въобще не му пукаше. Нали се вози, а зависниците ходят пеш

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”