Климатроник или Климатик
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Re: Климатроник или Климатик
И за климатика има лесно - просто връткаш врътката да пусне малко от топлото 

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Има хора които имат климатик/троник но не работи и не им се дават пари да го ремонтират,и карат на отворени прозорци.Лично аз навремето си виках -абе за кво ми е климатик-още първото лято съжалих с това черно толедо
Отварянето на прозореца изобщо не помага.Миналата година ходих до гърция в най далечната и част и на връщане 1200 км на затворени прозорци щото вятъра много гадно фучи,само с пуснат вентилатор да влиза външен въздух
Като спрем някъде хората ни гледат като изтървани как се нахвърляме към студената вода 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Винаги бих избрал климатроник пред само климатик.
Дори и на старата ми голф 3-ка настройването на градусите е плавно, когато достигне желаната температура силно намалява силата на вентилатора, сам решава как да смесва външен/вътрешен въздух за по-бързо достигане на желаната температура.
През лятото не продължава да набива студен въздух, след като достигне температурата.
Трудничък ми беше ремонтът на клапите, поради липса на опит, но веднъж направен съм доволен.
Дори и на старата ми голф 3-ка настройването на градусите е плавно, когато достигне желаната температура силно намалява силата на вентилатора, сам решава как да смесва външен/вътрешен въздух за по-бързо достигане на желаната температура.
През лятото не продължава да набива студен въздух, след като достигне температурата.
Трудничък ми беше ремонтът на клапите, поради липса на опит, но веднъж направен съм доволен.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
пак хубава тема
полезна...
гледам пак се събрахте дежурните

полезна...

гледам пак се събрахте дежурните

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”