gen4o_88 написа:Kolega pomisli i procheti oshte malko!ima mnogo klasna guma tozi sezon Nokian d4 procheti samo ot lubopigstvo molq!!
Да гумите са с много добри показатели. Но цената им е в пъти по висока ?
gen4o_88 написа:Kolega pomisli i procheti oshte malko!ima mnogo klasna guma tozi sezon Nokian d4 procheti samo ot lubopigstvo molq!!
joromnt написа:Тоя Бф Гуудридж не знам как така го слагате в добрите гуми.
vanesto написа:Аз изкарах миналата зима с Hankook winter icept rs w442 нови от Примекс и останах доста доволен, изпробвах ги и на сняг и на лед, нямам забележки, доста са тихи също. Сега новият модел гледам, че са с различна шарка, но както казаха колегите няма да има отзиви още за него. Аз бих заложил на Ханкука.
joromnt написа:Тоя Бф Гуудридж не знам как така го слагате в добрите гуми. За да го правите това или не сте карали с зимни гуми или сте карали само с такива откак карате.
Мойте уважения, но не ги бива. Нищо общо със славата им в сектора за джиповите гуми и WRC ралитата. Имам такива един чифт. Купих ги преди три години, без да ги виждам през друг човек воден само от името.
На мокро са приемливи, на сухо също/както повечето нови зимни гуми/. На лед ги няма понеже като цяло са твърди гуми и не залепват. В пресен сняг не се чистят граиферите, разстоянието между граиферите е малко/може би горното на това се дължи/ и не са чак толкова ефективни. В ляпавицата са зле според мен. Тия впечатления ги трупам и затвърждавам при положение че не карам бързо нито агресивно.
Гуми купувам само нови, но тея са най-твърдите зимни който съм карал. Е, хубавото е че не се износват, но ако се метнеш в канавката с тях, това едва ли ще те стопли!
Това си е мое мнение, не е пътеводна светлина и не го налагам. Споделям пък който иска да вади изводите.
stefan4o написа:..... Сава Ескимо може и да са хубави, но са доволно дърт модел, освен това са типичен снегокопач, което за Бургас не е плюс.......
joromnt написа:Баце Здравко, не с рог!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта