yobremove написа: Бората е в пъти по стабилна (все пак 1500кг).
Това не го вярвам. Теглил ли си я на кантар?
yobremove написа: Бората е в пъти по стабилна (все пак 1500кг).
yobremove написа:Както написах по горе "сам в колата" - по талон колата е 1412, аз съм към 80 и няколко, на кантар не съм я мерил, но едва ли в КАТ ще сбъркат с няколко стотин килограма.
Само спамим на колегата темата, но както и да е. Ето:
yobremove написа:Предишния талон беше издаден от КАТ Перник и сегашния също. Купих я от човек от Перник и не съм сменял номера на автомобила, но щом ти казваш, айде от Враца да е
paint написа:За да се види ,че тези килограми ги пишат едвали не на око.Кат враца1338кг софия 1250кг перник 1412кг
Vidol Nikolov написа:Не знам за вашите талони,но моята оригинална книжка си ми седи в жабката.Вентото е 1160кг празно.Моето е поне 1300кг - само с мен и газовата бутилка догоре.Пълен вестник е.
На баща ми аудито е 1030кг,същата височина.Пъти,пъти по-устойчива кола.Да отбележа,че технически и в кондиция по-добрата кола е моята.Просто са недомислени и това си е.Там,където Аудито влиза със 120,моето ще е през таван....
Vidol Nikolov написа:Вентото е 1160кг празно.
На баща ми аудито е 1030кг,същата височина.Пъти,пъти по-устойчива кола.
ktamen написа:А, че аудито е по-кола от вентото е съвсем отделен въпрос.
инжектопляктор написа:Ауди-то(80) е малко по-широко и с друг център на тежестта, поради напречно разположеният двигател. Нямат нищо общо и не подлежат на сравнение. За сметка на това Венто-то по-лесно се обслужва. За Ауди-то трябва да си учил за гинеколог.
Zdravko Zankov написа:Погледни подчертаното,бъркаш и при двете си твърдения.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта