инжектопляктор написа:Яд ме е, че нещата са така. И още повече, че ако отида от Бургас до Айтос, да си избия разликата в цената на горивата, трябва да напълня почти цял резервоар, а ако имах Голф - над 1 резервоар с гориво. Защото пътните струват пари. И в Айтос не давали да се пълни в туби. Не може да ми докара и мой познат. А аз в Айтос път нямам, защото в Айтос няма нищо, което да ме вълнува.
Марешки няма ефект в глобален план. На 5-6 места ще се радват на евтино гориво, останалите като мен ще духат супата.
Разбирам те, не е трудно да се постави човек на твоето място. Дори и тук, на другия край на Варна, че и по-близо цената на дизела е 1,89, при 1,71 при него. Да се надяваме, че ще успее да развие мощна верига, която да огрее всички българи. Иначе за това, че да се мъчи да мине с по-малко разходи, много гориво се пълни при него, човек. Цял ден пълни бензиностанции, всичко пълни до горе, колеги от Шумен пълнят и тубите мъжки, Добрич вече си имат там, това е корав разход, който отнема време, а и борбата му е срещу много корав противник, толкова корав, че досега никой не е посмял и да мечтае да се заяде с такива. Всеки вижда, че държат и парламент и държава и то от много време насам. Като се замисли човек, няма мъжкар от неговия калибър.