Ако беше спортен автомобил, за който съм набил 20+ хиляди лв. за тунинг - нямаше да му сложа газ. Защото не може. След подходящата настройка за максимална мощност трябва да караш само със 100 октана с добавки - тогава наистина си задължен да си на бензин. Но при условие, че вече има толкова модерни разработки, течни фази и т.н., какво й пречи на колата? Музеен експонат няма да стане, защото не е лимитирана серия, връх на автомобилостроенето все пак.
Напоследък обаче си карам голфа и понеже е на бензин - заминават доста пари за гориво. Хич не ми е приятно като отида на бензиностанцията и трябва да си давам парите на картела. Поне не му работи километража и не мога да засеча какъв разход има, та не се ядосвам, а си карам постоянно с педала до ламарината

Газ не му слагам, защото е моно, а обикновената газ не е оферта (А даже и цялата газова я имам налична). Като му сложа по-голям двигател бих го газифицирал, естествено с газов инжекцион.
Като цяло не виждам никакво геройство в това да се хвалиш колко много и скъп бензин зареждаш в колата си и съответно колко много пари даваш месечно на картела с горивата, респективно руската енергетика. Който има излишни пари - по-добре да ги дава за някаква благотворителност или за к*рви и бело, вместо да пълни гушата на Лукойл.