Добавки STP?
-
KOKO ГЕОРГИЕВ
Официален вносител на STP е Таурус Интернешънъл Трейдинг. Ако има нещо от което бях очарован това е силиконовият им препарат за арматурно табло и пластмаси, който се нанася елементарно просто и равномерно с обикновена гъбичка за миене на чинии и има невероятно дълготраен и видим ефект плюс, че като се нанася цялата отврат се попива от гъбичката, която струва стотинки.
Обаче тия тикви му прекратили вноса преди 2 години.
Нищо не може да го конкурира от сега продаваните на пазара. 
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
ChernoGTI написа:mx3333 написа:И на мен ми я хвалиха и съм наливал 2-3 пъти. Но си мисля, че ако има ефект той е главно самовнушение
добре но....има нещо което не разбрах....коя от двете марки са ти хвалили
STP. Отпушва дюзи, оправя не знам си какво, намалява шума, снижава разхода. Още малко и двигателя става като нов. Не съм вярвал, че ще е точно така, но все пак разчитах да усетя нещо забележимо. Но както казах ако е имало разлика е било самовнушение. Може би трябваше да наливам 10-тина дози докато се види някакъв ефект, но аз предпочетох да си спестя разходите от такъв експеримент.
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="mx3333"][quote="ChernoGTI"][quote="mx3333"].....................[quote] а може би има нещо като "терапия" за мотора с въпросната добавка.....може би курс от наливане на добавката по определен грамаж?
питам защото съм тръгнал ад сменям масла , течности и т.н. че да пробвам.....не очаквам чудеса и аз но поне ако има и минимален ефект мисля си заслужава 
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си с 5-6 годишна кола да наливаш от време на време за добро здраве на двигателя. Но като е одъртяла и грохнала едва ли ще я освежи забележимо. Така си мисля аз. А ако постоянно слагаш добавка чисто и просто си вдигаш цената на горивото. Но има хора всякакви - нали знаеш че някой всяка сутрин си пият по 1 чаша пикня за здраве и дълголетие.
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
За Xado....
Ако си заинтересуван, нога да ти пратя инфо - за Хадо, ако все още не си намерил по интернет.
Аз съм слагал на скоростна кутия- на Фиат- регата, но ефекта не беше това което очаквах, въпреки че аз го продавах - това преди повече от 5-6 години. А ефекта го нямаше явно защото имаше износ повече от колкот отрябва- но това после го разбрах, като отварях кутията...
Най-добре е да се ремонтират!
А иначе съм слагал и в хидравликата на Пасат 1989г, - Б2- ка и имаше голям ефект!
Аз съм слагал на скоростна кутия- на Фиат- регата, но ефекта не беше това което очаквах, въпреки че аз го продавах - това преди повече от 5-6 години. А ефекта го нямаше явно защото имаше износ повече от колкот отрябва- но това после го разбрах, като отварях кутията...
Най-добре е да се ремонтират!
А иначе съм слагал и в хидравликата на Пасат 1989г, - Б2- ка и имаше голям ефект!
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За Xado....
ами аз инфо съм изчел къде кво намерих ама те по статии и реклами може да пишат какво ли не....точно за това е темата някой който е ползвал тези 2 вида добавки да изкаже мнениеkrraynov написа:..........!
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз мога да ти предложа това http://www.motorex.com/index.cfm/fuseac ... 42-730-744ChernoGTI написа:а бе става въпрос за добавка за ск.кутия....а и за инжекциона също
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
scirocco gt написа:Аз мога да ти предложа това http://www.motorex.com/index.cfm/fuseac ... 42-730-744ChernoGTI написа:а бе става въпрос за добавка за ск.кутия....а и за инжекциона също
цена?поне ориентировъчна?
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ChernoGTI написа:scirocco gt написа:Аз мога да ти предложа това http://www.motorex.com/index.cfm/fuseac ... 42-730-744ChernoGTI написа:а бе става въпрос за добавка за ск.кутия....а и за инжекциона също
цена?поне ориентировъчна?
Добавка за скорости 10,76лв.
Добавка инжекцион 8,56лв.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”