тц май е минал така казаха и жълтите жилетки са задължителни вечеbobo7 написа:проектозакон!santo_trafficante написа:е сега казаха по НОВА че с фарове задължително през цялата година по новия закон

Боб.Баев написа:лошо, много лошо:![]()
Коментарът на Петков е по повод приетите днес промени в Закона за движение по пътищата, които дават срок от 1 месец за плащане на глобите. Заварените глоби ще трябва да се платят в срок от 1 месец от влизането на промените на закона в сила (обнародването им). Това обясни и председателят на парламентарната Комисия по транспорт и съобщенията Йордан Мирчев, цитиран от "Фокус". По думите му, в случай, че не бъде платена в този срок стара глоба, на шофьора ще му бъде отнета книжката.
целият текст: http://dnes.dir.bg/2007/06/14/news1781057.html
vladtod® написа:За да се стресне нашенеца трябваше да се умножат минимум по две тези глоби!!
Perso написа:Тея идиоти се чудят с какво да се занимават!
Само изисквания а насреща какво - уй?
Дупки, липса на маркировка и какво ли още не....
vasstop написа:Боб.Баев написа:лошо, много лошо:![]()
Коментарът на Петков е по повод приетите днес промени в Закона за движение по пътищата, които дават срок от 1 месец за плащане на глобите. Заварените глоби ще трябва да се платят в срок от 1 месец от влизането на промените на закона в сила (обнародването им). Това обясни и председателят на парламентарната Комисия по транспорт и съобщенията Йордан Мирчев, цитиран от "Фокус". По думите му, в случай, че не бъде платена в този срок стара глоба, на шофьора ще му бъде отнета книжката.
целият текст: http://dnes.dir.bg/2007/06/14/news1781057.html
Опитват се всячески да си увеличат вземанията от наложените глоби, но по-никакъв начин не искат да си променят системата за комуникация между отделните звена - община <-> кат, за да могат тези вземания да станат реалност.
Аз досега написан фиш не съм получавал в общината, където съм по регистрация.
Като си оправят системата, тогава ще им плащам глобите...
Иначе да духат супата.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: HukuTyY и 26 госта