не бях виждал такава катастрофа, бмв-то на две не се виждаше че е кола. Хората не могат да ги разпознаят. 240 км. на мен ми взеха талона за 7 км над допустимото в града. Липсва ни култура, липсват ни пътища и хубави коли.
Изобщо на пътя сме като полудяли всяка сутрин го виждам докато отивам на работа.
Жестока катастрофа :О
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Много лошо мнооого.А тоя че е умрял не ме е яд ама че е карал с толкова при наличието на още хора в колата е ужасно.По добре да беше се фраснал копелдака в някое дърво 1-2 дни по-рано отколкото да завлече още хора със себе си на ония свят.
Никаква култура на пътя,никаква толерантност един към друг,никакво желание да отстъпиш по някога,слаби умения или почти никакви за каране на кола с висока скорост,несъобразяване на обстановка и скорост,непознаване достатъчно на възможностите на машината и поведението и реакциите и при различни скорости и ситуации.
Май ще трябва като се изкарват книжки да се минава и курс за автомобилни пилоти че иначе се изчерпвамеее.
Никаква култура на пътя,никаква толерантност един към друг,никакво желание да отстъпиш по някога,слаби умения или почти никакви за каране на кола с висока скорост,несъобразяване на обстановка и скорост,непознаване достатъчно на възможностите на машината и поведението и реакциите и при различни скорости и ситуации.
Май ще трябва като се изкарват книжки да се минава и курс за автомобилни пилоти че иначе се изчерпвамеее.
novia земи спри със безсмислените си постове....
Може и техническа неизправност да е причина за жестоката катастрофа...
но при всички случаи не е много разумна скорост над 160-170 км.ч.
Добре е,че автобуса е спрял на ръба,иначе не ми се мисли

Може и техническа неизправност да е причина за жестоката катастрофа...
но при всички случаи не е много разумна скорост над 160-170 км.ч.
Добре е,че автобуса е спрял на ръба,иначе не ми се мисли

Последна промяна от Asen_D на Чет 14 юни 2007 19:57, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”