Амнистия за милион шофьори

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Съб 16 юни 2007 7:42

Добре де колеги, а как да разбера дали имам да плащам фишове или не!? :roll: дори не фишове... А ГЛОБИ като цяло ?

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Съб 16 юни 2007 9:22

Казах ви, че още не са си оправили системата и май и нямат желание да го направят. Като си подобрят комуникацията между вътрешните звена, тогава всичко ще си дойде на местата.
Споко...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 16 юни 2007 10:03

Нека да стане, пък тогава ще видим :!:

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Съб 16 юни 2007 12:11

myrshavija написа:Баси глупавата статия/заглавие, баси глупавите журналисти.
Не виждам тия поправки с какво облагодетелстват когото и да било. С тях и без тях, на който му е изтекъл срока за давност на глобите - се тая. Не виждам к'о се радват някои колеги. Ако се приеме т'ва, почва теслата. К'ва "шестица от тотото", к'ви пет лева?

Хм, май не съм съвсем прав - куките ще изкарват повече пари занапред - ще има повече желаещи да почерпят :idea:

Ами аз в заглавието на статията не виждам амнистия, а темата е кръстена така от "didodi". Тъй че той трябва да разясни каква амнистия има предвид. Сигурно идеята е била, че отсега нататък актовете ще водят до вземане на книжка, а досегашните така и така ще си изкарат давността. Моето мнение е, че при тия нови тарифи за глоби в КАТ са пили много шампанско. Отсега нататък 20лв ще е минималната стъпка, а не 5-10 като досега. По-наглите и 50-таци ще лапат от 1 палка. Както вървят нещата с толкова много мозък, следващата стъпка ще е конфискация на автомобила при неспиране на Стоп или неправилно изпреварване. Жалко че е отменено смъртното наказание - можеше да се разстрелва при изчерпване на контролните точки за по-сигурно, да няма други нарушения.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 16 юни 2007 15:29

В крайна сметка който има книжка и не са минали 2 години от последния му акт, ще гризне дървото :twisted: (в това число и аз :cry: )

Последна промяна от NovobranecGT на Съб 16 юни 2007 21:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Съб 16 юни 2007 20:59

mx3333 написа:Ами аз в заглавието на статията не виждам амнистия, а темата е кръстена така от "didodi". Тъй че той трябва да разясни каква амнистия има предвид....

Това беше заглавието на статията :wink: Ще ми се и на мен да не си плащам старите глоби и ако това стане със новия закон то това ще е амнистия за "наказаните" преди приемането на новия закон.....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”