Амнистия за милион шофьори
-
- Автомобил:
- Двигател:
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа:Баси глупавата статия/заглавие, баси глупавите журналисти.
Не виждам тия поправки с какво облагодетелстват когото и да било. С тях и без тях, на който му е изтекъл срока за давност на глобите - се тая. Не виждам к'о се радват някои колеги. Ако се приеме т'ва, почва теслата. К'ва "шестица от тотото", к'ви пет лева?
Хм, май не съм съвсем прав - куките ще изкарват повече пари занапред - ще има повече желаещи да почерпят
Ами аз в заглавието на статията не виждам амнистия, а темата е кръстена така от "didodi". Тъй че той трябва да разясни каква амнистия има предвид. Сигурно идеята е била, че отсега нататък актовете ще водят до вземане на книжка, а досегашните така и така ще си изкарат давността. Моето мнение е, че при тия нови тарифи за глоби в КАТ са пили много шампанско. Отсега нататък 20лв ще е минималната стъпка, а не 5-10 като досега. По-наглите и 50-таци ще лапат от 1 палка. Както вървят нещата с толкова много мозък, следващата стъпка ще е конфискация на автомобила при неспиране на Стоп или неправилно изпреварване. Жалко че е отменено смъртното наказание - можеше да се разстрелва при изчерпване на контролните точки за по-сигурно, да няма други нарушения.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
В крайна сметка който има книжка и не са минали 2 години от последния му акт, ще гризне дървото
(в това число и аз
)

Последна промяна от NovobranecGT на Съб 16 юни 2007 21:03, променено общо 1 път.
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
mx3333 написа:Ами аз в заглавието на статията не виждам амнистия, а темата е кръстена така от "didodi". Тъй че той трябва да разясни каква амнистия има предвид....
Това беше заглавието на статията

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”