Добър начин за борба с рацерите по пътищата!
-
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: abf
- Контакти:
-
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: abf
- Контакти:
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Направо съм изумен от коментарите ви!
Ще ме извинявате ама немога да се съглася с вас.
Хората го казват колите са НЕЗАКОННИ и те имат законното право да ги унищожат!
Загинали са 13 човека затова, че Некви комплесарчета са решили да се правят на съзтезатели по улиците.
Мястото на съзтезателните автомобили не е на улицата!
Аз напълни удобрявам тези мерки.
Като искаш да се съзтезаваш ходи по пистите, те затова за направени.
А да ги сравняваме с България нещата, просто няма смисал. Там хората си имат пари и блъскат хубави и маркови чаркове по колите си. Тук в България масовия рацер кара или на баща си изгнилата жигула или кола над 10-15 години в плачевно техническо състояние, чието единсвено подобрение е натписа "Rassing"....
Е тез рацери може и да не стъпват на пистите от страх да не им се разпаднат колите, ма на сфетофарите са много силни!
Нема пиша повече че се ядосах. НЕ само даим мачкат колите на таквиз ами и един здрав пердах да им фърлят да се осетят де се намират.
Ще ме извинявате ама немога да се съглася с вас.
Хората го казват колите са НЕЗАКОННИ и те имат законното право да ги унищожат!
Загинали са 13 човека затова, че Некви комплесарчета са решили да се правят на съзтезатели по улиците.
Мястото на съзтезателните автомобили не е на улицата!
Аз напълни удобрявам тези мерки.
Като искаш да се съзтезаваш ходи по пистите, те затова за направени.
А да ги сравняваме с България нещата, просто няма смисал. Там хората си имат пари и блъскат хубави и маркови чаркове по колите си. Тук в България масовия рацер кара или на баща си изгнилата жигула или кола над 10-15 години в плачевно техническо състояние, чието единсвено подобрение е натписа "Rassing"....
Е тез рацери може и да не стъпват на пистите от страх да не им се разпаднат колите, ма на сфетофарите са много силни!
Нема пиша повече че се ядосах. НЕ само даим мачкат колите на таквиз ами и един здрав пердах да им фърлят да се осетят де се намират.
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Tyan написа:епа кога докажат, че съм правил промени по двигателя да ми звъннат![]()
![]()
не знам за твоят двигател, но на тези Цивици не е било никак трудно да го докажат ... показаха кадри с някакви двигатели които нямат нищо общо с тези с които са излязли от завода. Според мен между, двигателите, скоростните кутии, боята и джантите в тези коли са инвестирани поне $40 000 след закупването им.
Абе и аз карам бързо но има оргомна разлика между каране над органичението и състезаване по публичните пътища което застрашава живота на многобройни невинни хора.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Тук огромно двуличие се забелязва. В темите за катастрофи и жертви всички сме за сурови наказания, мерки и органичения. В темите за ограничения, мерки и наказания - всички сме против и "само през труповете ни".
Ама то си е човешко де, докато не съм аз или някой близък само цъкаме с език и след 100 метра пак сне рацери и безсмъртни.
Ама то си е човешко де, докато не съм аз или някой близък само цъкаме с език и след 100 метра пак сне рацери и безсмъртни.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
mladvampirTDI написа:Тук огромно двуличие се забелязва. В темите за катастрофи и жертви всички сме за сурови наказания, мерки и органичения. В темите за ограничения, мерки и наказания - всички сме против и "само през труповете ни".
много си прав !
аз за това предложих да се бесат, щото нали съм безмъртен и ич не ме е страх...... не че съм рацер, де

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Някой ако минава през КАТ тия дни да види как изглежда рацерска Х5. Пусто немах апарат в мене да снимам. Може да е е тоя
http://www.vbox7.com/play:930dfcd2
http://www.vbox7.com/play:930dfcd2
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”