dupnica?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Re: dupnica?

Мнениеот guard » Пет 15 апр 2005 14:46

tattoo_alien написа:какво ще кажете за колите в Дупница?! Здрави ли са колкото са евтини? :roll:

Предната кола, един пасат който си взех от Грубляне беше от някаква фирма от дупница дето внася коли, навремето преди 3-4 год не си спомням точно, като го взех, беше доста скъп междудругото -7хил лв, с климатроник и т.н............обаче не устанах доволен, колата беше удряна, обаче видях това 5-6мес след като я взех........толкова ми разбираше шундата тогава от коли и ме хвана яд, защото калпав беше сигорно 4-5хил лв са ми отишли за ремонти и други глупости после...........така че аз ти препоръчвам - Далеч от Грубляне и Дупница и т.н...........най добре си е ако имаш позната автокъща или приятел или някакви такива връзки...........и винаги си води някой който разбира..................но на това човек се учи, като купи 3-4коли.........после знае какво да гледа.............но си има и известна доза късмет.........

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Re: dupnica?

Мнениеот gti » Пет 15 апр 2005 15:01

ChampioN написа:беше от някаква фирма от дупница дето внася коли

mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Пет 15 апр 2005 15:45

В Италия колите са като на всякъде другаде с разликата че 95% от колите които се вкарват в България са купени от морги тоест бракувани и спряни от движение поради непригодност точно такива коли виждаме всеки ден по автовозите после минават през майстор,автомивка и крайна спирка автокъщи и пазари затова хората са недоволни от колите от Италия.

VANKATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VANKATA » Пет 15 апр 2005 17:50

Няма значение откъде е колата.Пасата го купих преди 3 години от Дупница(с извинение) и до сега не съм имал никакви сериозни проблеми.Карам го всеки ден и то натоварен като магаре.За това време съм сменил само тампоните на макферсона и накладки.Всичко е въпрос на късмет,набито око и голяма уста(за пазарлъка).

Потребителски аватар
tattoo_alien
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tattoo_alien » Пет 15 апр 2005 18:15

край....обаркахте ме :shock: :?: :) :?:

zews
Автомобил:
Двигател:

знам ли?

Мнениеот zews » Пет 15 апр 2005 18:50

аз съм от благоевград и познавам 90% от дупнишките джамбази.ето как стават нещата.90% от вноса на коли от италия се държи от дупничани.колите се свалят от автовозите от софиянци,пловдивчани и морски.присъствал съм на мн такива неща.разликата е че те избират колите от първа ръка и в дупница остават не особено добрите.така 4е там са по евтини но са рисковани.ти си преценяваш.аз мойта съм я взимал от дупница ама е от мой човек.съвета ми е от където и да си вземаш кола нека е с комисия и яки пазарлъци.успех

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Пет 15 апр 2005 22:07

никой не може да ти даде точна рецепта как да си избереш кола вт. употреба - а най вече парите са си твои и после пак ти ще плащаш ремонтите. Опичай си ъкъла и не се подвеждай по екстри които не работят и сладки приказки. .... Първата си кола я уцелих втората ме разби на парчета за третата лошо не мога да кажа а за сегашната - не знам още ... успех

Потребителски аватар
tattoo_alien
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tattoo_alien » Съб 16 апр 2005 10:32

Благодаря ви на всички! Много полезна информация получих от вас! :) Но аз все пак ще видя колите и на двете места! Така и така ще се ходи до София,поне да се проверят и двете места! 8)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”