Спряха ме и мене..
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Точно в учебника за кандидат шофьорите помня(четох го преди година) пишеше, че за 0.5 промила алкохол в кръвта е нужен период от 4 часа , за да се разгради.. Т.е. това както сте го написали, че са нужни 4 часа за да се разгради алкохола се отнася за 0.5 промила, а промилите зависят от много фактори, които също ги пишеше в учебника, но не ги помня. Едно от тях е килограмите, вида на алкохола(т.е. процента алкохол в напитката), дали си под влияние на някакви медикаменти.. и други 

- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Аа и да дам един пример за колега на баща ми, вечерта са на банкет докъм 12 часа.. пил каквото пил, ляга спи, тръгва на другия ден към обяд, спират го ченгета и дрегера отчита алкохол, за което му взеха книжката (явно е отчел над нормата) .. близо 12 часа след като е пил. Така че правете си изводите..
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
boi4eto написа:Пия по една бира ,и веднага се качвам в колата.Мисля че на моите 100кг няма да покаже повече от 0.5 .Но само 1.
ако пиеш бира и духнеш в рамките на 5-10 мин може и 4 промила да ти покаже.
На мен дрегера в Брилянтин ми показа 3.5 промила от 1 корона.
След няколко дни показа 0.23 след повече от половин бутилка вино, която бях пил преди половин час.
- shotoman
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: AEE 1997
- Контакти:
juve написа:Ех , явно и ти си попаднал на младолики полицаи ! иначе, ако бях аз , след като ми покажеш , че имаш всичко и няма какво да се намери , минавам зад колата ти , с палката "прас" по десния стоп, и после ...... неизправни светлини в протокола , опит за нападение на служебно лице ...... хм...еми толкова , все пак съм добронамерен ....
п.с темичката маи е за ОФФтопика , ама нейсе ....
Батенце малко са ченгетата дето биха си го позволили. А и нали се сещаш, че както си ми счупил стопа така съм те лежал след това за човек.

- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:
ако пиеш бира и духнеш в рамките на 5-10 мин може и 4 промила да ти покаже.
На мен дрегера в Брилянтин ми показа 3.5 промила от 1 корона.
Има нещо верно - на мен единствения път като духах ми показа 0.7 от четири малки туборга, изпити за около 3 часа .....но без ядене
Всичко е според зависи....най-добре обаче си е швепсссс

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
MiroslavStanchev написа:БатМилко, наското си взех книжката и в изпита ми за листовките имаше такъв въпрос и отговара беше 4 часа
и в мойте листовки навремето имаше верен отговор, че свободния ход на педала на спирачката при наличие на серво е 2/3 от хода....???
я и досега не го разбрах тоя въпрос-отговор
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”