Около 30 камери имат ...
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
titi28 написа:едно нещо не ми е ясно при положение че колата я кара някой друг а не собственика акта го пращат на собственика на автомобила!излиза че без да си виновен имаш акт
По закон, ако не си карал ти, трябва да напишеш декларация на кого си дал колата и да търсят него. Но ако и той каже, че не е бил той?
Юристите да кажат какво ще стане?
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето една темичка от една простотия която бях направил и мн се интересувах по въпроса
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 5&start=15
Само 5 или 4 са в софия такаче споко,за да ги нацелиш трябва да си голям карък,пък и през ноща немогат да те заснемат,такаче нощно време ще се правят простотиите

Само 5 или 4 са в софия такаче споко,за да ги нацелиш трябва да си голям карък,пък и през ноща немогат да те заснемат,такаче нощно време ще се правят простотиите

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
е то по таз логика понеже жената няма ни една отнета точка може да я прекарвам понякога когато вида зорVlad777 написа:titi28 написа:едно нещо не ми е ясно при положение че колата я кара някой друг а не собственика акта го пращат на собственика на автомобила!излиза че без да си виновен имаш акт
По закон, ако не си карал ти, трябва да напишеш декларация на кого си дал колата и да търсят него. Но ако и той каже, че не е бил той?

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
titi28 написа:е то по таз логика понеже жената няма ни една отнета точка може да я прекарвам понякога когато вида зорVlad777 написа:titi28 написа:едно нещо не ми е ясно при положение че колата я кара някой друг а не собственика акта го пращат на собственика на автомобила!излиза че без да си виновен имаш акт
100%. Ама те след това трябва да я извикат нея и лично да й съставят акт. А тя като не отиде, ще могат да й се трупат

А интересното е като отиде в крайна сметка, ако каже - "не е вярно, не съм управлявала този автомобил", как ще докажат, че е била тя? твоята декларация достатъчна ли е?
ми че аз така мога да декларирам, че съм си давал колата на някакви непознати и те да се оправят после... Или на дядо ми, дето посмъртно няма работа в КАТ...
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Gesha_GTI написа:sin orel C20XE написа:Има спрейове,дето камерите не могат да заснемат номера като е напръскан,и тогава,ко праим,да го....държавата на комунягите!
Ммммм доста интересно дай да чуеме нещо повече по въпроса
http://www.zazz.bg/play:9edeba22
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CRX Racing написа:Gesha_GTI написа:sin orel C20XE написа:Има спрейове,дето камерите не могат да заснемат номера като е напръскан,и тогава,ко праим,да го....държавата на комунягите!
Еи доста добре,ама сигурно и цената му е добра

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Gesha_GTI написа:CRX Racing написа:Gesha_GTI написа:sin orel C20XE написа:Има спрейове,дето камерите не могат да заснемат номера като е напръскан,и тогава,ко праим,да го....държавата на комунягите!
Еи доста добре,ама сигурно и цената му е добра
Доколкото съм чувал става и с лак за коса ама трябва нещо да осветява номера(лампа, слънце, фар

- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
последните им "нововъведения" са камери в патрулките, не цивилни коли / белия ескорт, жълтото есперо и бялата ладичка " снимачки"- които всички колеги знаят/. камерите следят трафика в 3-4 ленти и доближават максимално "нарушителя" с номер и естествено скорост. лошо............. пазете се от куките..................станахме вече държава на Биг Брадър............... той вижда всичко.........
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”