ОХХХ защо на мен толкова ми дреме за мойта?Може би кинтите ще дойдат
проблем?????Сигурно това е причината

Tyan написа:па може и това да се случи ....ама да ти се разцепи маслената помпа от това..........
много ялово.......
niikoo_1 написа:Tyan написа:па може и това да се случи ....ама да ти се разцепи маслената помпа от това..........
много ялово.......
Ми незнам
Ама това си стана, пробвай на Вентото при +90км часа да му вкараш първа скорост, ще бъде интерсно ако влезе първа какви ще са последствията, аз си мисля, че най-много съединител.
chy написа:niikoo_1 написа:Tyan написа:па може и това да се случи ....ама да ти се разцепи маслената помпа от това..........
много ялово.......
Ми незнам
Ама това си стана, пробвай на Вентото при +90км часа да му вкараш първа скорост, ще бъде интерсно ако влезе първа какви ще са последствията, аз си мисля, че най-много съединител.
Зор голям ще е докато я намамиш да влезе![]()
![]()
![]()
Все пак автомобил "антидурак "все още не е произведен
Rabbit_TDI написа:Тва дето го казва Нико си е чистата истина -ПД си е най-якия мотор от към вървеж -просто е шумен и неекологичен в сравнение с ЦДИ и за това само ФВ го прави/а сега и те го зарязват щото секи знае кво е да вървиш сам в противоположна посока/.Иначе за пропушването мноооог нови коли си пропушват-отделно не виждам кво ви притеснява "изпушването" на черен дим това значи че колата леко преобогатява и дърпа повече
-проблем е когато пуши нон-стоп.
wili98 написа:бахти негодното порше.. да се твърди, че се е скапало задето некой в движение му е сръчкал първа и то разбираш ли счупило маслената помпа..??!!??
иди доди.. скъса ремък.. верига нещо съединител.. каре.. полуоска.. ма па маслената помпа???
zaro написа:Нико ти си любимия ми философ. Нека да е грозен мотора!
Mega написа: ...новия Авенсис D4D и нито пуши, нито се чува как работи...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта