Проблеми с КАТ
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
bluefen написа:може да си прав ама моя акт беше излезнал на 32 рия ден като отидах да си го зема така че незнам. АКо работата ти е свързана с каране ......................плащай
стига па ти бе...няма онея да са все отгоре...ако колегата е прав трябва да държи докрай иначе доживот ще се има за мека мария...
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Не бе бате, ти си караш просто докато ти изтече и наказателното постановление.Тоест, 2 месеца някъде докато ти обработят акта после ти издават постановление, което замества синия талон за още месец.Така, че имаш 3 месеца мегдан.И вече натам трябва да мислиш начин как да си земеш талона без да плащаш.Това е.По тегаво е от преди.Преди направо си зимаше талона и си ги съдиш докато искаш.Другия вариант е да прежалиш парите, и да се бориш за точките.Варианти много, объди го с адвокат.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
и недей да пишеш че си минал при смяна от зелено на жълто,а че си е било зеленоGeleto написа:maiz написа:Тогава като излезе глобата , съд и обжалваш по съдебен път.ДО ДУПКА!
Възражение се подава в тридневен срок от написването на акта. Лошото е, че се подава на 3 то гише и се чака около 3 часа. ( От опит - отиди следобед). Пишеш едно дълго литературно съчинение в което описваш случката !

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Имах такъв случай преди години, тъкмо бях взел книжка и Закона го знаех наизуст
Бяха 4-ма, аз минах на току що светнало жълто.. Червено било според полицаите... Да де ама аз им обясних следното :
по Закон мога да мина на жълто ако не мога да спра, а тогава бях с едно полско фиатче, 4-те колела бяха с барабанни спирачки.... Дори им предложих на ченгетата да се качат и да пробват спиране от 50км/ч до 0 за колко метра става...
Е, пуснаха ме...ама не бяха прави да се заяждат...
Иначе дано приемат жалбата ти, защото аз досега имам тъжен опит с жалбите... Явно по принцип ги отхвърлят... Съденето ще е дълго, ако се стигне дотам, пък може и да не стигнеш до успех... Но ако трябва - направи го, в името на истината ! Ако си убеден в правотата си нищо не може да ти попречи
Успех !

по Закон мога да мина на жълто ако не мога да спра, а тогава бях с едно полско фиатче, 4-те колела бяха с барабанни спирачки.... Дори им предложих на ченгетата да се качат и да пробват спиране от 50км/ч до 0 за колко метра става...

Иначе дано приемат жалбата ти, защото аз досега имам тъжен опит с жалбите... Явно по принцип ги отхвърлят... Съденето ще е дълго, ако се стигне дотам, пък може и да не стигнеш до успех... Но ако трябва - направи го, в името на истината ! Ако си убеден в правотата си нищо не може да ти попречи

Re: Проблеми с КАТ
didoriginal написа:."За какво Ви спряхме според Вас?"
За 20лв за кво друго да е да ги .......И мен така ме спряха преди няколко месеца, но ми казаха че съм минал на червено а то светофара светна жълто докато бех в кръстовището. Казаха ми че ще ми пишат акт и ми земаха документите . Аз се ядосах много и започнах да креща в колата на приателката ми, че нема да им дам пари като не съм виновен и че ще обжалвам в съда и да видим кво ще стане с акта.Обаче онея педали са били точно зад клата и прозореца беше отворен. След 2 мин идва единия и вика аре тази вечер ще ти се размине ама другиа път внимавай.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”