Проблеми с КАТ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Чет 19 юли 2007 15:30

може да си прав ама моя акт беше излезнал на 32 рия ден като отидах да си го зема така че незнам. АКо работата ти е свързана с каране ......................плащай

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 19 юли 2007 15:32

bluefen написа:може да си прав ама моя акт беше излезнал на 32 рия ден като отидах да си го зема така че незнам. АКо работата ти е свързана с каране ......................плащай

стига па ти бе...няма онея да са все отгоре...ако колегата е прав трябва да държи докрай иначе доживот ще се има за мека мария...

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Чет 19 юли 2007 15:36

chefito
не съм казал че трябва да са отгоре някой, но просто ако останеш 3 месеца без книжка а работиш нон стоп с кола какво правиш ? за това и написах ако работи или поне много добре да проучи за какъв срок свършват тези дела .

п.с Дидо ако решиш да ги съдиш успех

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Чет 19 юли 2007 15:42

Не, старата ми работа беше свързана с каране... Новата не е. Но няма да се дам така лесно, мамицата им мръсна. Значи какво - 1 месец каране и след това нямам право, така ли?

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 19 юли 2007 15:45

Не бе бате, ти си караш просто докато ти изтече и наказателното постановление.Тоест, 2 месеца някъде докато ти обработят акта после ти издават постановление, което замества синия талон за още месец.Така, че имаш 3 месеца мегдан.И вече натам трябва да мислиш начин как да си земеш талона без да плащаш.Това е.По тегаво е от преди.Преди направо си зимаше талона и си ги съдиш докато искаш.Другия вариант е да прежалиш парите, и да се бориш за точките.Варианти много, объди го с адвокат.

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Чет 19 юли 2007 16:51

maiz написа:Тогава като излезе глобата , съд и обжалваш по съдебен път.ДО ДУПКА!

Възражение се подава в тридневен срок от написването на акта. Лошото е, че се подава на 3 то гише и се чака около 3 часа. ( От опит - отиди следобед). Пишеш едно дълго литературно съчинение в което описваш случката !

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 19 юли 2007 16:52

Geleto написа:
maiz написа:Тогава като излезе глобата , съд и обжалваш по съдебен път.ДО ДУПКА!

Възражение се подава в тридневен срок от написването на акта. Лошото е, че се подава на 3 то гише и се чака около 3 часа. ( От опит - отиди следобед). Пишеш едно дълго литературно съчинение в което описваш случката !
и недей да пишеш че си минал при смяна от зелено на жълто,а че си е било зелено :idea:

Потребителски аватар
MamaMy
Автомобил: Galaxy
Двигател: AUY 2003г

Мнениеот MamaMy » Чет 19 юли 2007 19:23

И като изтече един месец иди да ти сложат печат на акта и да ти го удължат. Така може да ги съдиш 100 години :wink:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 19 юли 2007 19:51

аз понеже живея наблизо и случайно минавах от там (ходих до китайския ресторант) и как точно се случи та моя приятел мина покрай мен и ми свирна та се поздравихме и го видях ясно с очите си как мина на зелено
:wink: (това за съда :lol: )

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Чет 19 юли 2007 20:26

колега бори се докрай с тези малоумници!намери добър адвокат един добър приятел за свидетел и в съда няма да имаш проблеми ще ги осъдиш!просто трябва да имаш железни нерви пари и малко свободно време :idea:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 19 юли 2007 20:58

Аз съм на линия па и днеска не бях на работа а и минах от там към 2 часа така че имам алиби :wink:

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Чет 19 юли 2007 21:31

Благодаря много на всички за подкрепата! :) Утре съм в 3-то РПУ, ще пиша възражение, та ще видим как ще е работата... :roll:

Потребителски аватар
galaboff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот galaboff » Пет 20 юли 2007 6:28

Имах такъв случай преди години, тъкмо бях взел книжка и Закона го знаех наизуст :) Бяха 4-ма, аз минах на току що светнало жълто.. Червено било според полицаите... Да де ама аз им обясних следното :
по Закон мога да мина на жълто ако не мога да спра, а тогава бях с едно полско фиатче, 4-те колела бяха с барабанни спирачки.... Дори им предложих на ченгетата да се качат и да пробват спиране от 50км/ч до 0 за колко метра става...:) Е, пуснаха ме...ама не бяха прави да се заяждат...
Иначе дано приемат жалбата ти, защото аз досега имам тъжен опит с жалбите... Явно по принцип ги отхвърлят... Съденето ще е дълго, ако се стигне дотам, пък може и да не стигнеш до успех... Но ако трябва - направи го, в името на истината ! Ако си убеден в правотата си нищо не може да ти попречи :) Успех !

Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблеми с КАТ

Мнениеот saa27 » Пет 20 юли 2007 7:43

didoriginal написа:."За какво Ви спряхме според Вас?"

За 20лв за кво друго да е да ги .......И мен така ме спряха преди няколко месеца, но ми казаха че съм минал на червено а то светофара светна жълто докато бех в кръстовището. Казаха ми че ще ми пишат акт и ми земаха документите . Аз се ядосах много и започнах да креща в колата на приателката ми, че нема да им дам пари като не съм виновен и че ще обжалвам в съда и да видим кво ще стане с акта.Обаче онея педали са били точно зад клата и прозореца беше отворен. След 2 мин идва единия и вика аре тази вечер ще ти се размине ама другиа път внимавай.

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пет 20 юли 2007 7:49

MamaMy написа:И като изтече един месец иди да ти сложат печат на акта и да ти го удължат. Така може да ги съдиш 100 години :wink:
Да аз ги съдих 3 години 2 обжавлания .. прав е колегата.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”