Въпрос за каско

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Съб 25 авг 2007 8:24

Dan4ote написа:Нали се снима като има забележки, дай сега като са ти писали проблем по боята и всякакви следващи повреди да не се изплащат. За тях ще е добре дошло, но не е така. То за камъчета пребоядисват преден капак, пък за това да не платят... :roll:

ммм това ми хареса .... значи отивам пък каквото сабя покаже

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Съб 25 авг 2007 8:26

Даскала™ написа:Много лоша работа........помисли хубаво има ли причина за това :roll:

ами уж няма просто миналата година цял месец си правих колата и всички покрай блока ме видяха колко труд и усилия положих и ... явно се дразнят от това че непрекъснато си правя нещо по колата апък те са сноби тука и ... завиждат (поне така си мисля) ама пък от друга гледна точка .... какво има да завиждаш за един Г2 ... да е порше разбирам ... вярно мен си ме кефи колицата ама ... хора всякакви .... аз съм си приготвил 5 лт киселина за всеки случай :) само да разбера кой е виновен

chriss
Автомобил: VW MK4
Двигател: ATD PD TDI

Мнениеот chriss » Съб 25 авг 2007 12:30

Искам да попитам и аз нещо свързано с каско. Някой ми е отнесъл едното странично огледало на паркинг, в смисъл ударил го е и е счупено. Имам каско / не пълно, без кражба / в Дженерали. Дали ще ми признаят щетата, че някои мои познати казват, че не признават лайсни, странични огледала и други такива.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”