longora написа:Ама като нямат номера колите как да си ги закараш до твоя сервиз където е твоя майстор и няма да те излъже ...

Аз така щях да купувам една Алфа 156 2.0 16v T. Spark Tiptronic, но нямаше номера и нямаше как да я изкараме от Автокъщата .... е закарахме я при хора на тоя дето я продава амаа сетете се сами колко са ми казали истината като не разбирам нищо ...

Докато Пасата с БГ номера в сервиза и така ...

И са пак ми иде да си строша главата

Като няма номера и не можеш да я закараш където ти пожелаеш, му пожелаваш приятен ден и успех с продажбите и продължаваш напред.Или пък като почнат с пазарлъците "ше ходиме да я прегледаме, ама ти си плати пътни помощ и тн и тн и капарото за мене и незнам си кво".Такива най-ги обичам.Щом един търговец поставя условия и се запъва за нещо такова, просто няма смисъл да си губиш времето.Работата с колата е ясна.
И друг фрапантен случай знам, купува си един приятел кола.Понеже няма познати я кара в неутрален сервиз на проверка.Нито търговеца го знае, нито купувача.При което монтьора предлага на търговеца като са насаме "Дай ми 500 лева, и ше кажа че колата е бомба.". Е тва вече е баси наглостта.