маитап с тди
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
ds
Ба може да пробва на 2 да включи ама на 1ва...малко трудо..де да знам аз от 2на 3 включвам по-трудно като не и е време представям си от 4 на 1 .... 

- idkedikov
- Автомобил: VW Passat 3bg
- Двигател: AVF
- Контакти:
Re: ds
StS написа:Ба може да пробва на 2 да включи ама на 1ва...малко трудо..де да знам аз от 2на 3 включвам по-трудно като не и е време представям си от 4 на 1 ....
Трябва с крак да си е помогнал иначе не влиза

влиза влиза..... но после след теб с лопатка и метличка ще събираш кутия и зъби..... Ако кутията издържи то има огромен шанс ремъка да не издържи.... Ако и той издържи то цялото напрежение и енергия отива в коляновия вал.
Това че е оцелял мотора е върховен късмет. Въпреки че аз си мисля за 2-4 клапана..... които са банго.... но..... КЪСМЕТ!!! Дай боже всеки му когато чупи мотор!!!
Това че е оцелял мотора е върховен късмет. Въпреки че аз си мисля за 2-4 клапана..... които са банго.... но..... КЪСМЕТ!!! Дай боже всеки му когато чупи мотор!!!
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Adnan написа:radotom написа:Зае...и имената: Хасан,Асан... се тая!
Ами как е вкарал първа при 80!!????
И на мене ми е интересно ? Нямаше ли някаква защита при такива случаи ? Особенно А4 това е къде къде
В случая с а4 - добре че е нямало някаква защита, защото не ми се мисли какво ще стане от удър с 80 км без спирачки
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Любопитно ми е да видя снимка на вала дали няма шупла.Dan4ote написа:Adnan написа:radotom написа:Зае...и имената: Хасан,Асан... се тая!
Ами как е вкарал първа при 80!!????
И на мене ми е интересно ? Нямаше ли някаква защита при такива случаи ? Особенно А4 това е къде къде
В случая с а4 - добре че е нямало някаква защита, защото не ми се мисли какво ще стане от удър с 80 км без спирачки
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм присъствал
на едно ауди 90 2.3 на 130 някаде как му се наби 2ра, стрелката на оборотомера излете у лютеницата, чу се едно грррр, викаме си айде сичко на салата (поне звука беше такъв) и нищо му нямаше на пущиняка. Много издръжлива кола. За справка - шофьора и и скъса 3 тампона на мотора за една вечер. Никога мотора не се оплака.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”