Седим и мислим - "Фолксваген" начин на мислене ли
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз бих казал:
Гледайте си здравето, помагайте на близките, бъдете добри и не робувайте на автомобилите си.
Наистина един автомобил може да те направи да се вманиачиш в него, но той не е всичко.
Както казваше Майор (сега вече май подполковник) Костов - автомобила е да служи на човека не човека да е слуга на автомобила.
Гледайте си здравето, помагайте на близките, бъдете добри и не робувайте на автомобилите си.
Наистина един автомобил може да те направи да се вманиачиш в него, но той не е всичко.
Както казваше Майор (сега вече май подполковник) Костов - автомобила е да служи на човека не човека да е слуга на автомобила.
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
колега Анхилатор, ако правилно го пиша след 10 бири............... ние сме роби на ПАРАТА............. както съм казвал преди - ГОЛФ / ФОЛКСВАГЕН ГОЛФ - особено 2ка / мк2 и др. - нарицателни е ДИАГНОЗА/................ майор Костов не го мисли - тоя късак се е налапал от играчи като нас............ / съжалявам ако обиждам колеги от форума или др. - ама май е така/. нали?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
И аз мисля че съм промит от ВАГ.Имат всичко от Шкода до Ауди.Единственото дето конкорентно ме блазни е БМВ ама са малко "непрактични" и на последък си губят от идентичноста.Другото което ми харесва са някой японски предложения на последък който доста се доближават до стила на ВАГ.Ама като се замисля другите две алтернативи са ми само на теория ,от тук нататък знам кий са колите
P.S. Това което ме кефи най-много във ВАГ е "баланса на качества" и "техническата рафинираност" който създават дълготраен и открояващ се стил на всичките им коли
- ако се загледащ през годините повечето им шефове са инженери ,а не като при останалите марки разни икономисти-борсови играчи 

P.S. Това което ме кефи най-много във ВАГ е "баланса на качества" и "техническата рафинираност" който създават дълготраен и открояващ се стил на всичките им коли

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:26, променено общо 1 път.
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
golfarata написа:колега Анхилатор, ако правилно го пиша след 10 бири............... ние сме роби на ПАРАТА............. както съм казвал преди - ГОЛФ / ФОЛКСВАГЕН ГОЛФ - особено 2ка / мк2 и др. - нарицателни е ДИАГНОЗА/................ майор Костов не го мисли - тоя късак се е налапал от играчи като нас............ / съжалявам ако обиждам колеги от форума или др. - ама май е така/. нали?

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:26, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
vesellin написа:нищо против бмв-тата ама не ми харесватчупят се повече ... това че вървят повече е мит
... горят повече ... и най вече БМВ 3 стана по често срещано от Г2/Г3
аз си харесвам Фолксваген най много(моето си е най хубаво)
Че вървят повече-вървят ,ама не на светофар щото са тежки ,ами като тръгнеш Сф-Бургас щото са правени за "круйзен автомобил".Отделно са и здрави ,но са адски капризни към поддръжка щото винаги са с най-най-най -новите технологий.Само да спомена че при тях разход от 2 литра масло на 10к километри е нещо нормално за повечето мотори

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”