:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Въпрос за Масло

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Вто 18 сеп 2007 19:16

boi4eto написа:Ти щом казваш, ти си разбирач по всички въпроси ,абе това Врачани
сте страшни!

1. Колега, когато е на майтап си го казвам, ако визираш фотоапарата (ако нямаш чувство за хумор, пред целия форум ти се извинявам!), а и нещата отдавна са оправени, оправи си ти цитатите и всичко е ОК!
2. В случая искаш мнение и ти го дадох, без да се заяждам, затова че преди два дена си с такова масло. ( и както виждаш съм пояснил, за да не се влиза в спорове).
3. Никога не съм претендирал да съм разбирач, а и не смятам да имам такива претенции и за в бъдеще, просто слагал съм такова масло и имам някакви впечетления от него, но за тази работа си има ЛС...., не мисля че ако ми беше писал, нямаше да ти отговоря подробно..
4.... това е само подробност, но за в бъдище, ако ще се обръщаш към мен с "Врачани", поне го пиши с малко "в" , не обичам вежливите обръщения. :wink:
5. ... Съжалявам за спама в темата

за boi4eto Ако си съгласен поне малко с мен, изтриваш твоя пост, аз трия този.... и нещата си идват на място, няма нужда от :duel, в случая никой не печели.... :wink:

Последна промяна от VW_forever на Вто 18 сеп 2007 19:20, променено общо 1 път.

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Вто 18 сеп 2007 19:19

VW_forever написа:
boi4eto написа:Ти щом казваш, ти си разбирач по всички въпроси ,абе това Врачани
сте страшни!

1. Колега, когато е на майтап си го казвам, ако визираш фотоапарата (ако нямаш чувство за хумор, пред целия форум ти се извинявам!), а и нещата отдавна са оправени, оправи си ти цитатите и всичко е ОК!
2. В случая искаш мнение и ти го дадох, без да се заяждам, затова че преди два дена си с такова масло. ( и както виждаш съм пояснил, за да не се влиза в спорове).
3. Никога не съм претендирал да съм разбирач, а и не смятам да имам такива претенции и за в бъдеще, просто слагал съм такова масло и имам някакви впечетления от него, но за тази работа си има ЛС...., не мисля че ако ми беше писал, нямаше да ти отговоря подробно..
4.... това е само подробност, но за в бъдище, ако ще се обръщаш към мен с "Врачани", поне го пиши с малко "в" , не обичам вежливите обръщения. :wink:
5. ... Съжалявам за спама в темата

за boi4eto Ако си съгласен поне малко с мен, изтриваш твоя пост, аз трия този.... и нещата си идват на място, няма нужда от :duel

:да: и умната.

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokobul » Вто 18 сеп 2007 21:08

greda написа:
stanislav_s написа:А какво му е на това масло, че е толкова скъпо? :roll:

kokobul не се сърди, по-добре дай типа на мотора и ще ти дам показателите на VW, които те интересуват :wink: Идеята ми е, че няма смисъл да платиш за "оригинална опаковка"

тази туба случайно ни попадна с един приятел........и реших да попитам колко струва ,и малко повече инфо за това масло ..........че с моя английски разбарах много малко от написаното на немски ;-)

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Сря 19 сеп 2007 8:10

kokobul написа:тази туба случайно ни попадна с един приятел........и реших да попитам колко струва ,и малко повече инфо за това масло ..........че с моя английски разбарах много малко от написаното на немски ;-)

:idea:
е, значи shenko ти е дал най-смисления отговор :wink:

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokobul » Сря 19 сеп 2007 8:20

съмненията ми се потвърдиха че е добро.....но не очаквах тази цена

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Сря 19 сеп 2007 8:26

greda написа: Идеята ми е, че няма смисъл да платиш за "оригинална опаковка"

8)

съгласен съм, че има части, в които е разумно да налееш пари, но определено не смятам, че маслото е от тях :wink:

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Сря 19 сеп 2007 15:05

Айде колеги,никой ли неможе да каже нещо повече за това масло:
http://i.data.bg/07/09/18/564746.jpg

Потребителски аватар
dmitko
Автомобил: Tiguan II 4Motion
Двигател: CZEA 2016

Мнениеот dmitko » Сря 19 сеп 2007 15:12

gr_kanev написа:Опитай при дилърите на Шкода - маслото ще е същото, а цената може да е по-ниска.

:да:
Първото за което се сетих като видях етикета беше - Шкода /Еуротек в Надежда/ етикетите са им подобни и е по-евтино там /и са оригинални/ - течностите де...

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Сря 19 сеп 2007 15:23

boi4eto написа:Айде колеги,никой ли неможе да каже нещо повече за това масло:
http://i.data.bg/07/09/18/564746.jpg

Може: карал съм 3 смени с такова (на дизел). Масло като масло, ама не е от най-популярните във форума. Не съм имал проблеми с него. Почва да гори повечко след 7500 км;)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”