Какво ще направи КАТ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Вто 02 окт 2007 15:55

joker написа:
B12Gold написа:Мен ме блъска кола и този бяга , викам КАТ. Те, като разбраха, че имам КАСКО и не му помня на онзи целия номер, казаха и ида до КАТ да си взема някакъв протокол за щета и да се оправям с КАСКОТО. Не си мръднаха пръста да го търсят и да идват ......... БГ КАТ :kiss my ass

или нещо послъгваш или не си съвсем точен!!!!!!
при сигнал за автопроизшествие КАТ винаги идва!!!!Телефонния разговор се записва при оперативния и ако ти откажат да дойдат да обслужат местопроизшествието(па макари с един неизвестен извършител) ще изгорят като факли,ако подадеш жалба.....
Дали ще търсят Извършителят или не вече те си решават,ноооооо...за да ти направят протокол трябва точно описание на ситуацията на местопроизшествието....идват и то безотказно....дори за едно счупено огледало и един мигач....лично съм го проверил!!!!!

Преди години имах инцидент с друг автомобил и тогава ни накараха да отидем с двата автомобила в КАТ , защото бяха в движение(
-Колите могат ли да се движат?
- Да
- Елате тогава в КАТ)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 02 окт 2007 15:57

интересно ми е нека юристите кажат
ако заснема - да кажем с дигитален апарат с достатъчно висока качество - неправилно паркирам автомобил на пешеходна пътека или друго нарушение - изпратя го на кат , някакви последствия за нарушителя дали ще има ???

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 02 окт 2007 16:32

One написа:интересно ми е нека юристите кажат
ако заснема - да кажем с дигитален апарат с достатъчно висока качество - неправилно паркирам автомобил на пешеходна пътека или друго нарушение - изпратя го на кат , някакви последствия за нарушителя дали ще има ???

не
не е доказателство, събрано по смисъла на НПК
не се аби

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 02 окт 2007 16:39

Pichaga написа:
One написа:интересно ми е нека юристите кажат

не
не е доказателство, събрано по смисъла на НПК
не се аби

убаво де
ами инициативата на бтв - снимай нарушителите и ни ги изпрати ...и т.н ?
пак те дето бяха снимали една депопутка как прави 15 нарушения за 5 км и от кат го викнаха да му пишат акт въз основа на това ?
това са изключения а не правили така ли да разбирам ?
ако някоя медия разтраби минава
простия гражданин е просто безучастен и безправен свидетел, дори и да не иска да е така ?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 02 окт 2007 16:44

това са простотии на ТВ
ак ще му напиша, и постановление даже и после всеки съдия ще го отмени
личен опит-като ми вдигнаха колата и я снимаха
в съда падна само на това, че не е събрано по реда на НПК доказателството снимка-протокол, поемни лица и т.н.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 02 окт 2007 16:46

ясно Пи, 10х а лот :)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 02 окт 2007 16:47

One написа:ясно Пи, 10х а лот :)

само че това ще се промени
сега имат мнооо права нарушителите
с новия закон ли кодекс ли полицаите ще имат много повече права
което е лошо принципно

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Вто 02 окт 2007 16:49

Pichaga написа:
One написа:ясно Пи, 10х а лот :)

само че това ще се промени
сега имат мнооо права нарушителите
с новия закон ли кодекс ли полицаите ще имат много повече права
което е лошо принципно

до някъде...ама ще вземат да се разгащат много! :(

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Чет 29 ное 2007 16:43

вчера пак подобен случай - шишо Бакшишо ме засича, яко спирачки, как изсвириха милите гуми - сърцето ми се сецна :cry:
за щастие нищо не стана - карах 30м след него на непрекъснат клаксон (добре че не изгоря) - оня почна да гледа уплашено и нищо - тръгнах да слизам от колата, ама колите тръгнаха - звъннах на кат (чаках 5 мин да вдигнат телефона) - казах си какво ме боли, казах номера и той ме попита да потвърди че правилно е записал всичко и че на мен нищо ми няма после вика - не се притеснявайте приятен ден, - питам - какво ще му направите сега ? - Той вика - ще кажа на колегите и ще го спрат :roll: ....

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Чет 29 ное 2007 20:12

lyubobg написа:вчера пак подобен случай - шишо Бакшишо ме засича, яко спирачки, как изсвириха милите гуми - сърцето ми се сецна :cry:
за щастие нищо не стана - карах 30м след него на непрекъснат клаксон (добре че не изгоря) - оня почна да гледа уплашено и нищо - тръгнах да слизам от колата, ама колите тръгнаха - звъннах на кат (чаках 5 мин да вдигнат телефона) - казах си какво ме боли, казах номера и той ме попита да потвърди че правилно е записал всичко и че на мен нищо ми няма после вика - не се притеснявайте приятен ден, - питам - какво ще му направите сега ? - Той вика - ще кажа на колегите и ще го спрат :roll: ....

Колега аз ако почна да рапортувам в кат за всеки който ме засича в таз София, онез ще ме осъдят за телефонен тормоз!

Въпроса наистина като в първото мнение ако забележиш някой да нарошава равилника и то няколко пъти за кратко време да им звънеш, па ако го спрат поне за проба за алкохол все файда.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Чет 29 ное 2007 20:29

Lizard написа:
lyubobg написа:вчера пак подобен случай - шишо Бакшишо ме засича, яко спирачки, как изсвириха милите гуми - сърцето ми се сецна :cry:

Колега аз ако почна да рапортувам в кат за всеки който ме засича в таз София, онез ще ме осъдят за телефонен тормоз!

Въпроса наистина като в първото мнение ако забележиш някой да нарошава равилника и то няколко пъти за кратко време да им звънеш, па ако го спрат поне за проба за алкохол все файда.

Този път беше на КОСЪМ, просто се учудих как голфи остана цял :?

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Чет 29 ное 2007 20:43

Колега - спамено е по темата за засичане и пианки много - бакшишите - не коментирам............ маршрутка да не е с удар в шоферската врата - скоро не съм меркал такава..................ми на година 60 процента от колегите или повече - не знам според мене - имат такива ситуации с предпоставки за ПТП! не се "поти" както са ти казали - а ако нещо се нервиш мани телефона - настигни човека и спирайте да се разберете по - мъжки............... чупене на стъкла и др. - глави ръце и краци.......незнам София е пълна с играчи само - коректни шофери малко.................. а и успех с КАТ! много са им бавни патрулките и реакциите!

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Чет 29 ное 2007 20:45

golfarata написа:Колега - спамено е по темата за засичане и пианки много - бакшишите - не коментирам............ маршрутка да не е с удар в шоферската врата - скоро не съм меркал такава..................ми на година 60 процента от колегите или повече - не знам според мене - имат такива ситуации с предпоставки за ПТП! не се "поти" както са ти казали - а ако нещо се нервиш мани телефона - настигни човека и спирайте да се разберете по - мъжки............... чупене на стъкла и др. - глави ръце и краци.......незнам София е пълна с играчи само - коректни шофери малко.................. а и успех с КАТ! много са им бавни патрулките и реакциите!

точно това е проблема - че не мога да се разбера с половин милион идиоти по мъжки ... 1 телефон нищо не пречи да се обадиш на КАТ,
като се обадят още 10 такива като мен за същия бакшиш познай .... :twisted:

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Чет 29 ное 2007 21:23

И кво ше стане? айде за тебе да не се обади никой - ти никога не си пил една бира и не си карал после -обедно................. примерно..........порови с търсенето и после ела да поспамиме на лс. форума е пълен с "безгрешни"......................никой не си признава обаче / колегите да не се обидат - мисля че сме говорили вече по темата................ - кой пил,кой ял, кой............! / ............................
ти си перфектен и безгрешен шофьор нали?

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Чет 29 ное 2007 21:36

golfarata написа:И кво ше стане? айде за тебе да не се обади никой - ти никога не си пил една бира и не си карал после -обедно................. примерно..........порови с търсенето и после ела да поспамиме на лс. форума е пълен с "безгрешни"......................никой не си признава обаче / колегите да не се обидат - мисля че сме говорили вече по темата................ - кой пил,кой ял, кой............! / ............................
ти си перфектен и безгрешен шофьор нали?

пич - наистина не съм пил бира и да съм карал, защото не пия :P

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”