chefito написа:каско?
Булинс, не покрива джанти
audiokick написа:цъ, нямах секретни болтове..., ама не мисля че ще ги спре тва. Кво му пречи да си купи... Абе... да са живи и здрави...
creativs написа:audiokick написа:цъ, нямах секретни болтове..., ама не мисля че ще ги спре тва. Кво му пречи да си купи... Абе... да са живи и здрави...
Сам си си виновен![]()
![]()
chefito написа:creativs написа:audiokick написа:цъ, нямах секретни болтове..., ама не мисля че ще ги спре тва. Кво му пречи да си купи... Абе... да са живи и здрави...
Сам си си виновен![]()
![]()
Сам си е виновен че са му откраднали джантите...стига глупости...ами ако му бяха откраднали цялата кола пак ли той е виновен че е не е спал вътре с калашник....
creativs написа:chefito написа:creativs написа:audiokick написа:цъ, нямах секретни болтове..., ама не мисля че ще ги спре тва. Кво му пречи да си купи... Абе... да са живи и здрави...
Сам си си виновен![]()
![]()
Сам си е виновен че са му откраднали джантите...стига глупости...ами ако му бяха откраднали цялата кола пак ли той е виновен че е не е спал вътре с калашник....
добре де колегакак може да сложиш лети джанти и да не сложиш секретни болтове. За цялата кола няма да е виновен,но за джантите си е виновен
chefito написа:creativs написа:chefito написа:creativs написа:audiokick написа:цъ, нямах секретни болтове..., ама не мисля че ще ги спре тва. Кво му пречи да си купи... Абе... да са живи и здрави...
Сам си си виновен![]()
![]()
добре де колегакак може да сложиш лети джанти и да не сложиш секретни болтове. За цялата кола няма да е виновен,но за джантите си е виновен
Стига глупости бе...виновни да крадците....това че не е сложил секретни болтове е негов лек пропуск...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта