jivkojj гумите са ми в добро състояние - Дънлоп СП Спорт 9000 225/45/17, но явно не са много за мокро
dobrinb има си ESP ABS ама нещо не хванаха ... и аз много се чудих защо така се получи с тия системи тъй като и преди ми е тръгвала в завой но ESPто я стабилизираше от раз

А за съденето на общината явно полицаите са я предпазили защото нищо не пише освен че съм бил в насрещното .... мислих си да ходя да обжалвам в КАТ ама може би след като излезе постановлението ще мисля нещо ако не ми харесва глобата. Иначе за каското нямам грижи.... направо ще си ги викна до нас да си я гледат в гаража че няма мърдане ( и кулера се разби ) и като си я видят да си я товарат на рапатрака и към Порше България с възлагателно писмо да си я правят. Другия вариант е да я правя при мой хора и да надпишем фактурата, но няма от къде да извадя парите за да и оправя всичко.
npocTaka то не че не ми върви с колата толкова ама май ми върви да се удрям във френски автомобили ... постоянно или те ме удрят или аз ги удрям ... за сега сме 2:2 ....
Grizzlito когато ги попитах защо не ми написахте че съм поднесъл и че съм с несъобразена скорост ми казаха че те ме видяли в насрещното и нали аз си го бил написал в листчето което съм попълнил за ПТПто..
Vlad777 не се ядосвам, станалото станало живи и здрави, това е най-важното. Може да кача снимки малко по-късно. Поздрави!