Тия наркомани ме изумяват!
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вчера на баща ми са му изчезнали машини за над 5000 лева.
гадна тъпа пасмина. Направо съм бесен. И сега някои ще ги придобие, уш на далавера и после ще му ги вземат и на него. И така сами ги насърчаваме. За това не купувайте нищо крадено.
абе я им направете днк изследване на лайното, маменцето им мръсно.
Е тва ако някой го хвана да сере след обир направо ще го спукам от бои без грам жал. Деба и простите създания. хахахаха
не знам за какви се мислят, за много отворени явно, амам са дъното на помията тея лайна смотани
гадна тъпа пасмина. Направо съм бесен. И сега някои ще ги придобие, уш на далавера и после ще му ги вземат и на него. И така сами ги насърчаваме. За това не купувайте нищо крадено.
абе я им направете днк изследване на лайното, маменцето им мръсно.
Е тва ако някой го хвана да сере след обир направо ще го спукам от бои без грам жал. Деба и простите създания. хахахаха
не знам за какви се мислят, за много отворени явно, амам са дъното на помията тея лайна смотани
- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
Миналата година точно се пребирам и в коридора имаме една малка стаичка ,нещо като килерче където ми стои старото колело и две три щайги
и се качвам по стълбите аз гледам един напъва да кърти вратата ...и сега идва интересното тихичко се приближих ударих го колкото мога в свивките на краката оня се свлече и му натресох 5 яки шута в китарата
опита се да ме одари и той но аз продължих...после стана и започна да бяга по стълбите аз го съпнах тоий почна да се търкаля и се преби по стълбите стана и пак почна да бяга ..та добре че го видях 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”