вярно еbluefen написа:лятна дебица повече никога през живота , бягай далече нестава
Викинг , Дебика или Тигър
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за зимните наистина съм чувал добри отзиви , а за летните ми стопиха се много бързо нестабилни са бях си купил 4 сега само 2 за отзад ми седат и скоро мисля и тях да махам. Гумите ги ползвах само летно време и неизкараха повече от 15к километра като ги и въртях . Сега си купих 2 тоио за отпред и направо се родих догодина ще зема още 2
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
ruskia написа:Debica не си купувай - БОКЛУК. Карах с такива - зимни. На един сезон гума се показали теловете от вътрешната страна и се изду от страната на грайфера. Като карах колата ми се тресеше волана, все едно съм с квадратни гуми.
Мойте пък са като нови, а нямаше сняг. Според стила -> и износването
А гумите са страшно меки

chefito написа:bluefen написа:лятна дебица повече никога през живота , бягай далече нестава
моля те обоснови се....карам зимна дебица и не мисля че е лоша....кажи на лятната кви са и кусурите
Пасио е с много твърда смеска-почти несвършваеми са!Яко пластмася явно има...като са нови добре,ама като покараш 10тина к км.-малко особено е чувството на пързаляне посред лято
Наигатор-еми то си е Вектор 3 на гуудиър-всесезонна гума(загатната зимна шарка с летен каучук)-по-добра от пасио,ама аз лично мразя всесезонни гуми
виж,зимните са добри,леко шумни,ама за тия кинти-толкоз
-
Vento_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”