7 дена - 50 лева на терминал 1.
Като се върнах намерих задната врата цялата във варовик.
Една тръба текла върху нея.
На въпроса ми какво ще правим сега , якичкия момък отвърна , че паркинга е неохраняем, демек няма кой да ми пази колата от тръбата.
Така, че по-добре недей.
Сега се чудя с какво да я чистя , някакви идеи за почистване на варовик от боя?
Летище - паркинг
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
е,ти на хубаво отиваш.Взимай си повечко презервативиMandalaY написа:И аз сега това видях. 50лв... тия да не са сънували гробища. По-добре да се разходя пеша или да си извикам такси от Пловдив - пак ще ми излезе по на далавера:)))))
Ебаси кожодерите!
И сега като го изясних този въпрос идва ред за следващия - някой бил ли е в Будапеща?:)

п.п.
докарай си колата на паркинга който е на кръстовището за старото летище и я оставяй там,аз ще ти я поглеждам през деня

- MandalaY
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е, аз такова по работа ще ходя де...
Но ще имам почти цял ден да се мотая из града, така че, ако някой има предложения какво да посетя, моля да се чувства свободен да ги сподели.
Относно паркинга на кръстовището - това е добра опция. Ще помисля до по-късно днес, и ако реша да я оставя там ще ти пиша. Колата лесно ще я познаеш - бившата на Янко, тя не може да се обърка:)))

Относно паркинга на кръстовището - това е добра опция. Ще помисля до по-късно днес, и ако реша да я оставя там ще ти пиша. Колата лесно ще я познаеш - бившата на Янко, тя не може да се обърка:)))
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
я кажи на брат ти да те метне,кво толковаMandalaY написа:Е, аз такова по работа ще ходя де...Но ще имам почти цял ден да се мотая из града, така че, ако някой има предложения какво да посетя, моля да се чувства свободен да ги сподели.

а като се връщаш ,аз мога да те прибера до герман

- MandalaY
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LILO&STICH написа:я кажи на брат ти да те метне,кво толковаMandalaY написа:Е, аз такова по работа ще ходя де...Но ще имам почти цял ден да се мотая из града, така че, ако някой има предложения какво да посетя, моля да се чувства свободен да ги сподели.
а като се връщаш ,аз мога да те прибера до герман
Не ми се щеше да го дигам от сън толкова рано, но в крайна сметка може да му пусна офертата:)
Аз сега отивам на работа, ако някой иска да сподели нещо за Будапеща, да си пише, довечера ще съм отново на линия...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”