За пътните полицаи и 5-те лева

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 23 окт 2007 18:19

И аз ги спонсорирам редовно, ама какво да се прави, като са им малки заплатите :wink:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 23 окт 2007 18:29

musura написа:И аз ги спонсорирам редовно, ама какво да се прави, като са им малки заплатите :wink:

Дали ще се сетят и те да се вдигнат да стачкуват или може би са си доволни от страничните доходи mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 23 окт 2007 18:29

ruskia малко ли плащаме данъци, винетки и какви ли още не простотии на тъпата ни държава само и само да се гушат ония малумници в парламента, да им растът гъзовете и да си ги возят в новата S класа или BMW 7, Audi A8 S8 ... и какви ли още не луксозни коли.. е извинявай ама не заслужават да давам още пари, защото цялата ни държава е един голям цирк, управляващите са циркаджии а ние сме някви питомни животни дето само им въртим опашка. 1 стотинка не бих дал на държавата не защото не искам да се оправят пътщиа, канализация, осветелние и още много други, а защото знам че мойте пари няма да отидат там за където са предназначени. Предпочитам да ги дам на полицаите .. те поне ще ги изхарчат за тва дето съм им ги дал .. да си купят я ядене я пиене. Поздрави ! :)

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Вто 23 окт 2007 18:36

е не е ли по лесно да караме така, че да не се налага да даваме пари на полицаите ?

аз лично за 7 години нямам нито една глоба, нито един път не съм давал пари, хващали са ме в нарушение но обяснявам така и така, заблеял съм се и т.н., пари НЕ давам

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”