седалки на VW

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Сря 24 окт 2007 15:01

gr_kanev правилно си запомнил :) Но и в Chrysler 300C се събирам и ми е доста по-добре от колкото в Пасата, но това си е съвсем друг тип кола :) Колкото до колегата timon_tg ще доуточня че аз съм малко над 210см и в пасата ( Б5.5 ) ми е доста доста удобно. Другото което е че седалките са много удобни и аз карам на най-назад дръпната седалка и най-надолу пусната и зад мен сядат съвсем спокойно хора :) Между другото и аз си имам едно голфче втора серия :) и в момента го търкалям него защото се ударих с пасата и докато го оправят ще си карам голфарата :) А в него наистина е тесничко :) Поздрави !

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 24 окт 2007 22:09

колега лонгор , наистина ли 300ц ти се стори удобен - още повече за твоя ръст,( на мен лично ми е идеален ) , но един приятел на баща ми не си взе тъй като е 200см и неможеше да стои удобно в крайслера,додж чарджър (аналогичния модел на 300ц) му бил в пъти по-удобен.Е в крайна сметка си купи S-класа :wink:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Сря 24 окт 2007 22:39

Аз пък на мойта двойка и сложих седалки тип рекаро от Г3 и са ми много удобни.На дълго не ме морят и са доста по красиви от старите ми.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 25 окт 2007 8:54

lowrider ами аз като влезнах на изложението в 300Ц и ми беше много удобно, не знам защо приятеля на баща ти се е чувстал некомфортно, но на мен ми се видя доста просторно на шофьорското място и ми хареса... но щом си е взел S класа няма да го мислим :) Поздрави !

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”