Гражданската скача от 50% до 100% ....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:ciucci_galant написа:longora написа:Като се има впредвид че някой в ЕС взимат по 1500-2000Евро средна заплата ( ако не се лъжа ), а тук средната е 250-500Евро нащо не е минимално а под всякаква критика .. а цените както каза колегата по горе ... стават ЕВРОПЕЙСКИ НО ЗАПЛАТИТЕ СА СИ БЪЛГАРСКИ. Жалкда държава е нащо ...
Батка кой взима по 500 евро заплата в БГ кажи и аз да ходим там!!!
взимат и доста повечко...
ма не става само с ходенеее... требе и акъл..
Съгласен съм !!! Трябва и акъл но погледни реално повечето висшисти взимат не повече от 500 лева заплата, което се равнява на 250 евро!!!
Не искам да споря просто искам да кажа, че малцина са тези, които взимат по 1000 и повече лева заплата!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
longora написа:ciucci_galant взимат ... и по много повече, но не са масово както тези които взимат по 250 евро.... И наистина най-накрая тука ще си стане държавата с един град - "ФАКУЛТЕТО"
Така е, защото ромите се толерират в тази държава!!! Пътуват гратис, ние българите им плащаме данъците!!! Какво повече да кажа нямам думи, след като ние българите се превърнахме в дискриминиран народ в собствената си държава!!!
аз пък в момента си пия питието с един лекар от спешна помощ ,който се разписва на 350 лв и му плащат 4.70 за нощно дежурство...а сега кажете -това държава ли еdobrinb написа:Аз пък познавам доста хора, които вземат близо 1000 лева заплата и нагоре. И то не винаги супер висшисти. Така че възможности много. Пример - монтажник на алуминиева дограма и окачени фасади - 1500 - 2000 лева.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
ciucci_galant написа:longora написа:ciucci_galant взимат ... и по много повече, но не са масово както тези които взимат по 250 евро.... И наистина най-накрая тука ще си стане държавата с един град - "ФАКУЛТЕТО"
Така е, защото ромите се толерират в тази държава!!! Пътуват гратис, ние българите им плащаме данъците!!! Какво повече да кажа нямам думи, след като ние българите се превърнахме в дискриминиран народ в собствената си държава!!!
Стига с тези роми бе! Какво общо има с цената на гражданската отговорност? Като зацепите на една тема, че няма спиране! Няма заплати, няма пенсии, народа умира от глад, обаче продажбите на луканка се увеличават яко всяка година. Преди 10 години, ако някой беше казал, че бензина ще е 2 лева и ще си караме кротко, кой щеше да повярва? Утре ГО-то щяло да е 300 евро, е и? След 5 години ще е 500, споко!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ciucci_galant Наскоро ми се случи да пътувам в трамвай и да се качи контрола ... аз имах билет но контролата се заяде с човек който беше тръгнал да си дупчи билет малко след като трамвая затвори вратите ... искаше му 7лв глоба ... Тогава аз я попитах "Абе ей тва ако беше мангал щеше ли да му се заяждаш?" И тя ми отговори "Ами как не, аз си им взимам глоби и си ги свалям от превозните средства" Е да ама не защото съм бил свидетел че с полиция ги свалят тъпите РОМИ и след 30минути просто ги пускат да си ходят, а ако това стане с българин .. тежко му и горко ...
ЖАЛКИ ИСТОРИИ !

Последна промяна от longora на Пет 02 ное 2007 0:03, променено общо 1 път.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kiko написа:аз пък в момента си пия питието с един лекар от спешна помощ ,който се разписва на 350 лв и му плащат 4.70 за нощно дежурство...а сега кажете -това държава ли еdobrinb написа:Аз пък познавам доста хора, които вземат близо 1000 лева заплата и нагоре. И то не винаги супер висшисти. Така че възможности много. Пример - монтажник на алуминиева дограма и окачени фасади - 1500 - 2000 лева.
аз пък сега си пия питието, с един Енженер дето се разписва на 250.. и работи и в събота..
ма колко е дохода е друга бира..
ей го в на даже преди 2 дни дадох 1/3 от неговата заплата.. /след данъците/ за лекарства.. направо как живеем...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”