Гадните ко*еленца

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: AFN

Мнениеот Лъвчо » Сря 07 ное 2007 20:36

da6o_amvr написа:Брат много съжалявм за кражбата.Надявам се скоро да намериш тея боклуци и като ги намериш ги докарй в Неделя на срещата.Майката ще им разплача!!!Дано ги сгази влака София-Кюстендил!!!!

Да брат дано :bishop

Smoke написа:дръпнал ти ги е някой който знае стойността им и мисли да ги продаде на друг собственик на голф или да ги качи на неговата си кола :idea: а те какви бяха всъщност?обикновени,кристални,бели,зелени?

Бели на стоиност 28лв днес си купих нови "същите" и ги залепих :twisted:

Vento_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vento_Power » Сря 07 ное 2007 20:37

:shocked :rocketwhore не се учудвам все пак сме в :Bulgaria а тия са били некви гадни идиотчета.... :stumm

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Сря 07 ное 2007 20:47

Как пък са оставили крушките.. :gives:

... Да бяха казали че им трябват 30 лв. - да им беше дал... :?

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Сря 07 ное 2007 20:57

Nadya_ написа:Как пък са оставили крушките.. :gives:

... Да бяха казали че им трябват 30 лв. - да им беше дал... :?

Как хубаво ще им ги даде mhihi mhihi mhihi :a boi de

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Сря 07 ное 2007 21:02

Съжалявам за случката колега!
Нека почиват в мир! :bishop

Потребителски аватар
doko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doko » Сря 07 ное 2007 21:18

Познато градски :evil:
Преди 1 месец некъде ми свиха огледалото.
Още не мога да се оправя, та по морги по магазини...
Ужасен ужас.
:evil:

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 07 ное 2007 21:31

Е, нормална всекидневна свинщина. Прочетох всички мнения, и ще повторя едно мое, от скоро, да си знаете. Преди мнението да кажа - който спира около бул. Монтевидео МНОГО да внимава, няма каско-маско. Случката е на първата пресечка - сладкарница Дайски. Еххх, как си мечтая да хвана някой, който си човърка, и аз леко, лееко, да застана зад него и да избера, възможно най-подходящият завършек.

Пуснато на: Чет Ное 01, 2007 21:11 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ситуацията с колегата е много дразнеща. Аз мислех да пускам отделна тема, за едно нещо вчера, което може да ви се стори незначително, но аз превъртях. В Овча купел 2 спряхме с един приятел да пием кафе. Колата ми беше на около 5 метра от мен. Момчето, с което бях отиде да си плаща телефона и аз докато го чаках видях как един мангал от единия тротоар минава към другия, където ми е паркирана колата. Оня изрод първо обиколи цялата кола и я огледа и накрая си залепи мазното лице на прозореца и почна да оглежда вътре. Седя и го гледам , осъзнавайки, че тоя може и да се пробва и да я отключи или да я разбие. В същия момент започвам да освирепявам и се чудя дали да се приближа тихо зад него и да му разцепя главата с порцелановя пепелник, да викам ли, кво да правя. Оня се усети, и ме видя, че стоя и го гледам на кръв и взе и той да ме гледа нагло Появи се патрулка в началото на улицата обаче и оня се изнесе. Френда, с който бяхме каза, че е трябвало да го заблъскам, даже искаше да обикаляме да го търсим 100% тоя скот искаше да пипа. Другия път като седна на кафето, ще си взема кръстачката и чука да са до мене

Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: AFN

Мнениеот Лъвчо » Сря 07 ное 2007 21:44

Green_Madness написа:Е, нормална всекидневна свинщина. Прочетох всички мнения, и ще повторя едно мое, от скоро, да си знаете. Преди мнението да кажа - който спира около бул. Монтевидео МНОГО да внимава, няма каско-маско. Случката е нада го заблъскам, даже искаше да обикаляме да го търсим 100% тоя скот искаше да пипа. Другия път като седна на кафето, ще си взема кръстачката и чука да са до мене

Да колега трябвало е да го струпаш този м*нгал , ако съм имал такава възможност не бих се замислил и за миг.

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 07 ное 2007 21:48

lav4o79 написа:
Green_Madness написа:Е, нормална всекидневна свинщина. Прочетох всички мнения, и ще повторя едно мое, от скоро, да си знаете. Преди мнението да кажа - който спира около бул. Монтевидео МНОГО да внимава, няма каско-маско. Случката е нада го заблъскам, даже искаше да обикаляме да го търсим 100% тоя скот искаше да пипа. Другия път като седна на кафето, ще си взема кръстачката и чука да са до мене

Да колега трябвало е да го струпаш този м*нгал , ако съм имал такава възможност не бих се замислил и за миг.

Точно това е, че явно и аз си мисля, че живея в Европа :shock и седя и го гледам, след тази случка е ясно, че хвана ли го няма да прекалявам, но с кеф бих му обърнал капачките например, или лактите, абе както дойде. Няма да го карам да хапе бордюра и да скачам, че после не ми се занимава с глупости. :?

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 07 ное 2007 22:34

Брат незнам ама ако разбера кои са , ще бъдат бити и е*ани , а това рано или късно ще стане :beat_butt2

Гадове ! И да не забравиш да ползваш презерватив !

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Сря 07 ное 2007 22:48

Имал съм подобен проблем,съчувствам ти,просто това е БЪЛГАРИЯ!

Потребителски аватар
fidrimku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fidrimku » Сря 07 ное 2007 22:57

Кофти работа!Нямам думи!Е*ати келешите!

Потребителски аватар
Bubo
Автомобил: Audi S4 Biturbo
Двигател:

Мнениеот Bubo » Сря 07 ное 2007 23:02

Леле,и аз ти съчуствам за случката.Сложи им по един нит и готово,така преди дядо ми нитова на Москвича фаровете :twisted: ,че три пъти му ги сваляха келешите,от тогава насам няма ядове.И аз така съм решил да права ма мойта.Дано разбереш кои са мишкарите. :beat_butt2

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Сря 07 ное 2007 23:26

Stoi написа:
Брат незнам ама ако разбера кои са , ще бъдат бити и е*ани , а това рано или късно ще стане :beat_butt2

Гадове ! И да не забравиш да ползваш презерватив !

mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 07 ное 2007 23:51

да беха зели и крушките да не те дразнят д*еба тупаните....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”