Мнениеот Green_Madness » Сря 07 ное 2007 21:31
Е, нормална всекидневна свинщина. Прочетох всички мнения, и ще повторя едно мое, от скоро, да си знаете. Преди мнението да кажа - който спира около бул. Монтевидео МНОГО да внимава, няма каско-маско. Случката е на първата пресечка - сладкарница Дайски. Еххх, как си мечтая да хвана някой, който си човърка, и аз леко, лееко, да застана зад него и да избера, възможно най-подходящият завършек.
Пуснато на: Чет Ное 01, 2007 21:11 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ситуацията с колегата е много дразнеща. Аз мислех да пускам отделна тема, за едно нещо вчера, което може да ви се стори незначително, но аз превъртях. В Овча купел 2 спряхме с един приятел да пием кафе. Колата ми беше на около 5 метра от мен. Момчето, с което бях отиде да си плаща телефона и аз докато го чаках видях как един мангал от единия тротоар минава към другия, където ми е паркирана колата. Оня изрод първо обиколи цялата кола и я огледа и накрая си залепи мазното лице на прозореца и почна да оглежда вътре. Седя и го гледам , осъзнавайки, че тоя може и да се пробва и да я отключи или да я разбие. В същия момент започвам да освирепявам и се чудя дали да се приближа тихо зад него и да му разцепя главата с порцелановя пепелник, да викам ли, кво да правя. Оня се усети, и ме видя, че стоя и го гледам на кръв и взе и той да ме гледа нагло Появи се патрулка в началото на улицата обаче и оня се изнесе. Френда, с който бяхме каза, че е трябвало да го заблъскам, даже искаше да обикаляме да го търсим 100% тоя скот искаше да пипа. Другия път като седна на кафето, ще си взема кръстачката и чука да са до мене