teo_ss написа:Само според мен ли, 15, 000, 000 автомобила от 7поколения и над 30г. пройзводство не е чак толкова много.
виж по колко бройки се падат дневно - тогава си е бая сериозна цифра според мен...аз ги изкарах около 1200 грубо на ден.
buFka написа:teo_ss написа:Само според мен ли, 15, 000, 000 автомобила от 7поколения и над 30г. пройзводство не е чак толкова много.
виж по колко бройки се падат дневно - тогава си е бая сериозна цифра според мен...аз ги изкарах около 1200 грубо на ден.
VW Passat вече се предлага с два нови бензинови мотора и някои допълнителни екстри. Подсиленият с компресор и турбо 1,4-литров двигател е с 90 kW/122 к.с.и ще замени предлагания досега 1,6-литров мотор. Подобен двигател вече се използва при VW Golf и според фирмата-производител с него VW Passat ще има 6,6 литра разход на гориво на 100 км. Максималната скорост е 203 км/ч.
Нов двигател за VW Eos
12.11.2007 11:11
Новият 1,4-литров турбодвигател с директно впръскване на бензина разполага с 90 kW/122 к.с. С него купе-кабриолетът на Фолксваген достига максимална скорост от 196 км/ч.
.......
По официални данни от централата на VW във Волфсбург, разходът му на гориво е 6,7 л./100 км., а емисията на въглероден двуокис е 159 г /км.
megalodon написа:
Голям праз... да го подарят на форума за общо ползване
Няма и месец да издържи
teo_ss написа:Само според мен ли, 15, 000, 000 автомобила от 7поколения и над 30г. пройзводство не е чак толкова много.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: milench0 и 58 госта