Как?Vladko написа:Днес са измамили един приятел
Да има някой застрахован в Армеец?
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"НЯМАТ откраднат автомобил"???!!! Нали сам не вярваш на това?! Е, дори и там да работиш, давам ти пример с мои братовчеди, чиято кола беше застрахована именно там и преди 2 години хвана гората. "Армеец" не платиха, но за това пък роднините ги осъдиха, та им лепнаха и 600 лв. адвокатски хонорар - "урок-параса" (да си знаят за другия път).
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Lawyer написа:"НЯМАТ откраднат автомобил"???!!! Нали сам не вярваш на това?! Е, дори и там да работиш, давам ти пример с мои братовчеди, чиято кола беше застрахована именно там и преди 2 години хвана гората. "Армеец" не платиха, но за това пък роднините ги осъдиха, та им лепнаха и 600 лв. адвокатски хонорар - "урок-параса" (да си знаят за другия път).
Не работя там споко.Просто казвам информация за Варна.За др.градове не знам.Който има инфо да пише.
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това с кражбите е реклама няма компания на която да не крадат колите има такива на които ги крадат по малко и избирателно
а за това прятелче му се случват 2щети в продължение на 2-3дена той отива и ги завежда наведнъж те му казват всичко е ок да си чака парите и след 3седмици му плащат само едната за другата му казват че е изпуснал срока

- kris11
- VW експерт
- Контакти:
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Колеги, не разбирате ли, че дните на т.нар "силови застрахователи" са вече преброени. Идва новата смяна - "HDI застраховане" и "Български имоти". За момента ДЗИ и БУЛСТРАД също са перспективни. Стига тъпаци и диваци в застраховането.![]()
![]()
OK застраховай се там тогава. Но после не надавай вой. Тук все пак са си дивите Балкани. И поне още 20г няма да влезем в час и крак.
Последна промяна от kris11 на Съб 18 юни 2005 14:41, променено общо 1 път.
Да бе ти си от Варна - базата на Красимир Премянов. И ги помня тия от ТИМ, как яздеха кончета напети и безпардонни. Само, че ще ти препоръчам да изгледаш филма "Железният перфект" и след това да ми даваш акълkris11 написа:OK застарховай се там тогава. Но после не надавай вой. Тук все пак са си дивите Блакани. И поне още 20г няма да влезем в час и крак.

- kris11
- VW експерт
- Контакти:
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Да бе ти си от Варна - базата на Красимир Премянов. И ги помня тия от ТИМ, как яздеха кончета напети и безпардонни. Само, че ще ти препоръчам да изгледаш филма "Железният перфект" и след това да ми даваш акълkris11 написа:OK застарховай се там тогава. Но после не надавай вой. Тук все пак са си дивите Блакани. И поне още 20г няма да влезем в час и крак.![]()
![]()
Ами , ако не знаеш ТИМ чета са окупирали всичко тук.И шведския е техен. А не знам дали 1 железен префект може да оправи . Гледал съм го филма доста отдавна с Джулиано Джема беше нали?
Ще трябват 1001 като него.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”