Ебати джигитите ....
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Аве, вие ако знаете тука в Мексико как се кара (сега съм тука на почивка). Сменят лента директно пред тебе, може с мигач, но може и без. Само да има растояние като за паркиране между две коли и се врязват. За такова нещо при нас може да се стигне и до бой, обаче тука хората изобщо не се нервират за това и го приемат за нормално, просто си спират и пускат колата. Друго нещо което масово се прави е десен завой на червено от която и да е лента, може да е от дясна, но може и от втора, трета, четвърта или най-лявата, директно пред чакащите на светофара. Но на другите шофьори изобщо не им пука и това е нещо нормално.
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Така сега продължението: Понеже пича кара BMW 735 последен модел познайте кой изкараха виновен
Майка им ченгелска !!! Поне шофьора му отнесе боя
Някъв шибан македонсец Зоран идва и удря моя човек
ама то само това се чакаше
следваха яко юмруци и ритници и той на земята
майка му и педераст, нестига че виновен ами и ще ни бие !!! После седна да обяснява колко скъпо му било само едно огледало било 1200лв. Сега мислим да обжалваме акта, да подадем иск за побой и квото стане.

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
napster написа:Така сега продължението: Понеже пича кара BMW 735 последен модел познайте кой изкараха виновенМайка им ченгелска !!! Поне шофьора му отнесе боя
Някъв шибан македонсец Зоран идва и удря моя човек
ама то само това се чакаше
следваха яко юмруци и ритници и той на земята
майка му и педераст, нестига че виновен ами и ще ни бие !!! После седна да обяснява колко скъпо му било само едно огледало било 1200лв. Сега мислим да обжалваме акта, да подадем иск за побой и квото стане.

- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Шофирането от удоволствие все повече се превръща в изнервящо преживяване - в София стана истински АД, огромна част от каращите автомобили (умишлено не използвам думата "шофьори") направо могат да ти скъсат нервите с престроявания, засечки, наглост и прочие....
Шофирането започна да уморява повече отколкото работата.......
оня ден един идиот с някакъв си опел, детето си вози на задната седалка
, навлиза в насрещното
с цел в задръстването да отиде 5-6 коли напред и без малко да ме отнесе, щото първо бях решил да не го пускам пред мене....
Шофирането започна да уморява повече отколкото работата.......
оня ден един идиот с някакъв си опел, детето си вози на задната седалка

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Уф какво да ви кажа - днеска един бакшиш пропаднал след военния клуб не спря да го пребия глупака - не стига че минава пред мене и ми пресича пътя на Раковска , пък след моя клаксон видях средния му пръст!
Спрях - ръчна , аварийки , откопчаване колан и оня си продължи глупака - е така да ти почне деня - мецанка не ми говори 5 минути после!
Аман!
Спрях - ръчна , аварийки , откопчаване колан и оня си продължи глупака - е така да ти почне деня - мецанка не ми говори 5 минути после!
Аман!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”