Някакви коментари за F1?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 20 юни 2005 12:52

CellNet написа:Сорри за оффа
Брей: :lol:F1 Фен

Аз ли само не разбрах? :idea:

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Пон 20 юни 2005 14:50

davidbros написа:МladvampirTDI,

Колега, да ти кажа почваме да гадаем и да влизаме в едни полемики, за неща за които важат други правила, а пък тез правила ги създават мноого боооогати и мнооого различни хора.

Та викам мир да има, и бъдещето ще покаже кой, кога, за кого и как ще или не стартира,
и по-добре по една бира! Beer
а?

Drunk Beer Guin

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пон 20 юни 2005 17:01

madmen написа:
CellNet написа:Сорри за оффа
Брей: :lol:F1 Фен

Аз ли само не разбрах? :idea:

Незнаех че си маняк на F1 :lol:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 20 юни 2005 18:41

Когато Бриджстон не им бяха наред гумите и губеха полпозишани, състезания никой не обелваше дума.
Сега изведнъж голям проблем и защо ?Било топло времето ,била висока скоростта в завоя. Смях .. Мишелин давали гаранция за 10 обиколки -ами направо пак смях . Да сменят гуни на 10 обиколки, да имат наказание и т.н.
Направо това си беше бойкот от фирмите. Очаквах, че поне Кими ще продължи, но явно са му дали забрана.
Явно вече започват проблемите на Мишелин в средата на сезона. А как се ядосвахме феновете на Михаел заради провалените състезания заради гумите !!! За проблемите на Бриджстон вече никой не говори - говори се само, че Мишлен имали проблем.
Ако не ти стиска не се състезавай.Това е моето мнение.
Може и да е тенденциозно защото съм фен на Михаел ,но това е положението.

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Пон 20 юни 2005 21:01

Мисля, че реален проблем с гумите не е имало. Това не беше причина, а повод за организиран групов жълт картон към ФИА. За причините можем да гадаем, но се сещам за основната - много пари. Колкото до МШ - ми на негово място не бих карал. Всеки един джордан би карал на всяка цена, само и само да се качи на подиум, който иначе ще види през кривише макаронише. Но за пилот с претенциите на "най-великия" беше жалко и смешно. Участието му за мен беше продиктувано от неистово желание да навакса десет точки и да събуди надежди за спасяване на сезона. Е и заради тва никога няма да съм му фен. :)

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Пон 20 юни 2005 23:15

Toledo написа:Мисля, че реален проблем с гумите не е имало. Това не беше причина, а повод за организиран групов жълт картон към ФИА. За причините можем да гадаем, но се сещам за основната - много пари. Колкото до МШ - ми на негово място не бих карал. Всеки един джордан би карал на всяка цена, само и само да се качи на подиум, който иначе ще види през кривише макаронише. Но за пилот с претенциите на "най-великия" беше жалко и смешно. Участието му за мен беше продиктувано от неистово желание да навакса десет точки и да събуди надежди за спасяване на сезона. Е и заради тва никога няма да съм му фен. :)

Ако отборите с Бриджистоун имаха проблем сигорно "ВЕЛИКИТЕ ПИЛОТИ" Монтоя, Райконен и другите "бъдещи шампиони" щяха да са солидарни нали. Това са същите хорица дето 3 сезона наред трабят че всички ще работят срещу Ферари и Шумахер, това ли са "ВЕЛИКИТЕ ПИЛОТИ", ама сега ферари трябва да са солидарни. Все Ферари са виновни, когато те печелят, ФИА ги подкрепяла, когато Мишелин немогат да направят свестни гуми, пак ФИА виновни, пак Ферари подкрепяли.
Сори за изказването но парво погледнете историята и резултатите и тогава слагайте кавички пред Шумахер

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Вто 21 юни 2005 7:33

Приятелю, мога да ти изредя доста неща, които ми дават повод за кавички. Мисля, че това е достатъчно - единствения /?/, на когото официално ФИА отне точките за цял един сезон. Виж в историята защо. Никога не съм казал нищо лошо за уменията му на пилот. Само, че в спорта има и други неща.
И пак повтарям - проблем с гуми едва ли има. Днес в 24ч - договорът за след 2007г с ФИА е подписан само от Ферари. Там някъде са причините за груповия протест. :wink:

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Вто 21 юни 2005 10:05

Преди време се говореше че големите производители Рено, БМВ, Форд, Мерцедес и др. искат да направят алтернатива на Ф1 и те да си я управляват, интересно защо? тогава май ще заприлича на българското футболно първенство. Че Шумахер е правил простотии така е, и че спорт е нещо повече от уменея - така е - вече спорта е само пари, затова са и тези скандали и простотии.
А това, че Ферари са подписали договор с ФИА незнам защо дразни другите, Ф1 е едно от най-старите и пристижни автомобилни състезания, а Ферари са един от отборите с най-дълга история там. Това че другите не са бодписали само ми говори, че наистина си кроят други планове.

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Сря 22 юни 2005 22:40

коментара на фондовата борса - почти 3% спад на акциите на Мишлен
в Щатите пък очакват отслабване на продажбите на автомобилите, които не караха заради гумите, няма да коментирам загубите на организаторите
такъв старт аз лично не помня

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”