Oт къде да си взема свястна прахосмукачка за кола?
Re: Oт къде да си взема свястна прахосмукачка за кола?
Колеги, от понеделник в Кауфланд има някакви прахосмукачки от 8.49, ясно ми е че за тази цена не може да се иска кой знае колко много, но поне за пепел от цигари и разни прахоляци ще става ли?
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
ivo_555 написа:Колеги, от понеделник в Кауфланд има някакви прахосмукачки от 8.49, ясно ми е че за тази цена не може да се иска кой знае колко много, но поне за пепел от цигари и разни прахоляци ще става ли?
За тази не си и помисляи,само бръмчи.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Те по-евтините домашни прахосмукачки не вършат много работа а какво остава за тези "прахосмукачки" за кола,пълна трагедия са всичките !
- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
тези дето ги продават по супермаркетите са пълен боклук,имал съм 2 от тях. сега имам BLACK &DECKER купена от италия и съм много доволен.вкючва се в запалката на колата
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
По добре си купувайте удължител и от терасата си включвайте домашната прахосмукачка.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
freestyler911 написа:По добре си купувайте удължител и от терасата си включвайте домашната прахосмукачка.

Прахосмукачката трябва да е мощна за да върши работа, а от запалката не може да се черпи достатъчно голяма мощност. Аз има две такива прахосмукачки - вършат някаква работа, но домашната прахосмукачка смуче 10 пъти повече.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Имам прахосмукачка за кола, в комплект с компресор и лампа в един куфар. Ако накой си мисли, че такава ще върши работа и ще изсмуква пясък и кал от мокета, ще остане разочарован. Както каза колега преди мен, евентуално става за пепел от цигари и не очаквайте друго от нея. 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”