batetony67 написа:И Тigar не си взимай, жена ми кара с Debica на голямо Пежо 406, аз също чат-пак го яздя и ми правят много добро впечатление, особено на сняг колата е като залепена на пътя.
Дебица са добри но определено не са от най-добрите аз лично не съм доволен от тях но съм ги карал само на коли със задно та незнам на предното как ще са
stoqn_g60 написа:абе за пилене ставатbomber написа:stoqn_g60 написа:ооооооо има има и те за мен са много качествени ако не ми вярваш питай колегата gesha_gti той ще ти обясни най добре и повече инфо ако искаш на ЛСbomber написа:Някой има ли впечетлиния от тази гума,или изобщо от Marangoni? Защото в гуми.бг 195/50/15 са по 86лв/бр и много се чудя дали да не зема
Много качествени в кавички а?![]()
пп сериозно моя приетел и колега от форума има марангонки от 4 години и е много доволен и в сняг и в кал (а той е с летни с едва забележим грайфер) апа колко пила са видели ...са ти си знаеш колега ...

п.с миналата зима и тва лято просто им взех душата ама "пустите" и тая зима горе долу се държат кат за гума на 5години