Отровата не е никак добър вариант.В другата тема е написано- умре ли мишката в колата- няма такава смрад.
Преди години баща ми имаше Фиат 125. Беше влязъл мишока и умрял в един от въздухопроводите на парното. След като го намерихме колата дълго време си миришеше на мърша. Отровата е нож с две остриета
[quote="WDW"]Е сега една колежка се оплак,че и се завъдила мишка в колата та ходихме на лов! Наистина вътре имаше ръфано по дунапрените от колата и доста подобни следи! Естествени нищо не хванахме,но възможно ли е това? Как вирее тая животинка при минусовите температури в колата? Тя колежката оставила храна за куче вътре, та подсигурила на мишлето запас за един месец!
Как да я изловим по най бързия начин ?
Вие искате от първия път да стане? Трябва по-често да излизате на лов с колежката.На мишката ще и писне и сама ще избяга от срам какви ги вършите
Аз имам проблем с паяци в колата... гадни, жълто-зелени, италянски паяци!
Техната мама.. две зими преживяха... да се надяваме че тази ще им е последната .
Че кво като има мишка бе... да вземе една клавиатура и да цЪка
Сега сериозно... Един приятел си имаше мишле. Сложи в багажника ядки (фъстъци вършат работа) и зачака до колата. Чул тракане отворил бавно и хванал мишока за главата. Оставил го в полянката на 2-3 блока разтояние и се прибрал. Незнам до колко е достоверна тази история но може да опиташ!