Въпрос за нова кола
- BlueDragon
- Автомобил:
- Двигател:
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Волвото изглежда много добре, а и е по-евтино от Аудито. Обаче доколкото съм чувал Ауди Олроуд има регулируемо окачване, което ми се струва много яко, натискаш един бутон и се качва/сваля, това нещо има ли такива неща. Гледах на сайта, ама там нищо не пише по въпроса.
Лексуса ИС 460 изглежда също добре, но не знам дали се вмества в парите, а търсих нещо в интернет по въпроса никъде няма цени за България.
Лексуса ИС 460 изглежда също добре, но не знам дали се вмества в парите, а търсих нещо в интернет по въпроса никъде няма цени за България.
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз, лично съм карала АУДИ (основно 90 quattro) и бях много впечатлена. Въпреки, че беше със спортно окачване и малко старичък модел возеше в пъти по-добре от повечето си съвременници. Откъм поддръжка също не беше проблем, само консумативи са сменяни.
Пък и германското си е германско, аз съм с 2 ръце за АУДИ-то!

Пък и германското си е германско, аз съм с 2 ръце за АУДИ-то!

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
БМВ определено ама както казват колегите земи ///М3 да намерете ми и на мен нова за 50 000 евро оптимисти. така ако предпочиташ СУВ та туарег , Х5, не кашкай а патфайндер, санта фе, и куп др. поне се спри м/у няколко модела шот тъка голямо объркване става .м/у бая модели и марки се колебаеш . абе 1 ще ти кажа новото си е новоRAZVRATNIKA написа:На Сааба са му скъпи 4астите.Аудито за едни ремъци се сваля вси4ко отпред.БМВ-то е най добрия вариант 5-ца или 7-ца може и новия Х5 той е доста добър ако има пари за него де.Аз съм твърдо за БМВ

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
няма ида намериш цени за ИС 460 шот няма такъв модел или аз не го знам или е излязал тия дни има лексус ис 350 а 460 има гс ,лс , сцceza написа:Волвото изглежда много добре, а и е по-евтино от Аудито. Обаче доколкото съм чувал Ауди Олроуд има регулируемо окачване, което ми се струва много яко, натискаш един бутон и се качва/сваля, това нещо има ли такива неща. Гледах на сайта, ама там нищо не пише по въпроса.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”